افزایش ۲ برابری تولید گازهای گلخانه‌ای ایران تا سال ۲۰۱۰

افزایش 2 برابری تولید گازهای گلخانه ای ایران تا سال 2010

🔹نماینده سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) گفت: بر اساس آمارهای ارایه شده توسط آژانس بین المللی انرژی و سازمان محیط زیست کشور، تولید و انتشار گازهای گلخانه ای ایران از میزان 417 میلیون تن در سال 1994 به 824 میلیون تن در سال 2010 رسیده است که افزایشی 2 برابری داشته است.

🔹مریم جوان شهرکی دوشنبه شب در آیین چهاردهمین نمایشگاه بین المللی نفت و انرژی کیش (کیش اینکس 2018) افزود: بیش از 75 درصد گازهای گلخانه ای در ایران گاز دی اکسید کربن است که مستقیم از احتراق سوختهای فسیلی حاصل می شود.

🔹وی افزود: همچنین مطالعات جهانی آژانس بین المللی انرژی نشان می دهد که روش های مختلف بهره وری و صرفه جویی انرژی تا 55 درصد در کاهش گازهای گلخانه ای نقش دارند و در بسیاری از کشورها بهره وری و صرفه جویی انرژی به عنوان ارزان ترین، در دسترس ترین و ایمن ترین منبع انرژی شناخته می شود.
وی گفت: بسیاری از کشورها به خوبی برنامه های بهره وری انرژی را اجرا کرده اند که این خود مبین اجرایی بودن و قابل دستیابی بودن آن است.

🔹 به عنوان مثال، ژاپن در 16 سال گذشته با بهره وری، 20 درصد واردات نفت و 23 درصد واردات گاز را کاهش داده استت و فقط با اجرای بهره وری انرژی در 2 کشور انگلستان و آلمان در همین دوره 16 ساله، تقاضای اتحادیه اروپا به گاز طبیعی تا 30% کاهش یافته است.

🔹 علاوه بر این، پیشرفت های فناوری موجب شتاب گرفتن توسعه و تجاری شدن انرژی های تجدید پذیر هم شده است ؛ به طور مثال قیمت انرژی خورشیدی فتو ولتاییک در سال 2016 نسبت به 2010، 70 درصد کاهش یافته و این عدد برای انرژی بادی 30 درصد است.

به کانال اقتصاد گلستان بپیوندید:
T.me/eghtesadegolestan