‍ ‍. ❇️ پرورش جلبک کسب و کاری با سود بالا و سرمایه کم. قسمت ششم

‍ ‍
❇️ پرورش جلبک کسب و کاری با سود بالا و سرمایه کم
قسمت ششم

✅الزامات سرمایه گذاری جلبک

☘تخصص و داشتن علم دریایى نخستین لازمه این کار است، پس از آن مباحث بازاریابى و فروش هم در اولویت هاى بعدى هستند چرا که ما در کشور چندان استفاده براى جلبک نداریم و بیشتر مواد فرآورى شده آن وارد مى شود مثلاً طبق آمار وزارت بازرگانى، استابلایزرها در ۱۸ ماه حدود ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شده است، از این رو شما یا باید جلبک را به مرحله فرآورى برسانید یا تا مدتى آن را به صورت خام به کشورهاى دیگر صادر کنید که این بحث صادرات نیاز مبرمى به معرفى و بازاریابى دارد. البته ارزش فرآورى محصول خیلى بالاست و بعد از فرآورى، قیمت آن و همچنین سود حاصله بسیار افزایش مى یابد.

سواحل هرمزگان یکى از مناسب ترین مکان ها براى تولید و پرورش جلبک دریایى است و هرگونه سرمایه گذارى در این زمینه مى تواند موجب اشتغال زایى و درآمد زایى به شکل ارزى براى کشور باشد، این در حالى است که از این ظرفیت تاکنون استفاده اى نشده و نبود اعتبار و مهمتر از آن دانش فنى لازم و عدم حمایت دولت، مهمترین عامل فرصت سوزى در این زمینه عنوان مى شود.

✅پرورش جلبک در منزل

☘پرورش جلبک در خانه به آسانی داشتن یک اکواریوم خانگی و نگهداری از ماهیان زینتی است. این کار یکی از بهترین و سودآورترین مشاغل خانگی است که علاوه بر سوددهی مناسب و بالا در طولانی مدت ارزش صادراتی داشته و به مصارف علوفه، دارویی و حتی تولید سوخت سبز برای گلخانه‌های تولید کننده محصولات ارگانیک میرسد. همچنین امروزه جلبک های دریایی یکی از منابع غذایی مهم در بسیاری از کشورها بوده و می توانند به عنوان غذای آینده انسان و در بخش کشاورزی به عنوان علوفه و مکمل غذایی دام و طیور و آبزیان و کود مورد توجه قرار گیرند. این جلبکها همچنین در بخش های صنعت نیز کاربردهای فراوانی دارند که از جمله می توان به کاربرد آنها در تولید محصولات آرایشی، به عنوان منابع سوختی زیستی و در تصفیه فاضلاب ها اشاره نمود.
ادامه دارد...

‍ به کانال اقتصاد گلستان بپیوندید :
T.me/eghtesadegolestan