🖍هوش مصنوعی و رودست زدن به شکارچیان غیرقانونی.. اما امروزه تخمین جهانی چیزی در حدود ۳۲۰۰ قلاده است

🖍هوش مصنوعی و رودست زدن به شکارچیان غیرقانونی

به گزارش خانه هوش مصنوعی : یک قرن پیش، بیش از ۶۰۰۰۰ ببر در حیات وحش زندگی می‌کردند. اما امروزه تخمین جهانی چیزی در حدود ۳۲۰۰ قلاده است.
شکار غیر قانونی یکی از دلایل اصلی این کاهش چشمگیر است. انسان‌ها با شکار این ببرها برای پوست، استفاده‌های دارویی و یا جوایز آن‌ها را تا نزدیکی‌های انقراض پیش برده است. همین ماجرای برای گونه‌های بزرگ دیگر نظیر فیل‌ها و کرگدن‌ها که نقش حیاتی در اکوسیستم محل زندگیشان بازی می‌کنند پیش آمده است.
گشت‌های انسانی به عنوان راه اصلی حفاظت از گونه‌های در خطر حیوانات مخصوصاً در پارک‌های ملی بزرگ مورد استفاده است. اما آژانس‌های حفاظتی با محدودیت منابع انسانی برای گشت‌زنی مواجه هستند.
محققان با حمایت بنیاد ملی علم (NFS) و دفتر تحقیقات ارتش ایالات متحده و با همکاری محققان و حامیان محیط زیست در امریکا، سنگاپور، هلند و مالزی، در حال استقاده از هوش مصنوعی و تئوری بازی‌ها برای حل بحران ورود و شکار غیر قانونی و برخی مشکلات دیگر در سطح جهان هستند.
فِی فنگ، دانشجوری دکترای علوم کامپیوتر دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) گفت: «گشت محیط‌بانان در اکثر پارک‌ها خیلی ضعیف برنامه‌ریزی می‌شود، و بیشتر واکنشی است تا فعال و همیشگی.»
فنگ عضو تیمی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به ریاست میلیند تَمب استاد علوم کامپیوتر و مهندسی صنعت و سیستم‌ها و رئیس گروه تحقیقات بر روی سیستم‌های مأمورها و سیستم‌های چند مأموری است.
تحقیقات این گروه بر مبنای ایده‌ی «بازی‌های امنیت سبز» – که کاربر تئوری بازی‌ها در حفاظت از حیات وحش است – انجام می‌پذیرد. تئوری بازی‌ها از مدل‌های ریاضی و کامپیوتری مناقشه و همکاری بین تصمیم گیرنده‌های منطقی استفاده می‌کند تا رفتار حریف یا دشمن را پیشبینی کرده و رویکردهای بهینه برای مهار آن‌ها را برنامه‌ریزی کند. پیش از این اداره‌ی کل امنیت حمل و نقل و گارد ساحلی از روش‌های مشابهی که توسط تمب و سایرین توسعه داده شده، برای حفاظت فرودگاه‌ها و مسیرهای آبی استفاده کرده بودند.
تمب گفت: « این تحقیقات گامی در نمایش توانایی هوش مصنوعی در تأثیر مهم و مثبت بر جامعه بوده و به ما اجازه می‌دهد که در حل مشکلات بزرگی که با آن‌ها مواجه هستیم به انسان‌ها کمک کنیم.»

پيگيري آخرين اخبار هوش مصنوعي (https://telegram.me/HomeAI)