اعلام فهرست مجلات نامعتبر و جعلی توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت

اعلام فهرست مجلات نامعتبر و جعلی توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت
❌ معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای اطلاع‌رسانی در رابطه با مجلات نامعتبر،‌اقدام به انتشار اسامی مجلات نامعتبر و جعلی کرده است.
دکتر ملک زاده ضمن بیان اینکه متاسفانه در سال‌های اخیر، برخی از افراد سودجو با راه‌اندازی مجلات صرفا تجاری و غیرعلمی و یا جعل وب سایت‌ مجلات دیگر، اقدام به فریب نویسندگان کرده و با دریافت مبالغی، اقدام به انتشار هر مقاله دریافتی می‌کنند، اظهار کرد: این مجلات که عمدتا با واژه " Predatory Journals" نامیده می‌شوند، ضمن ارسال ایمیل‌های متعدد و درخواست دریافت مقاله به افراد، مقالات دریافتی را بدون داوری علمی و در زمان کوتاه پذیرش و منتشر می‌کنند. بدیهی است انتشار مقالات در این مجلات، ضمن اتلاف وقت، هزینه و منابع، بی‌اعتباری و آسیب نویسنده، دانشگاه و کشور ارسال‌کننده مقاله را درپی‌خواهد داشت.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه افزود: با توجه به پیچیدگی فرآیند شناسایی مجلات نامعتبر و جعلی و لزوم معرفی و اطلاع‌رسانی این گروه از مجلات به جامعه علمی پزشکی کشور، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اقدام به ارزیابی مجلات موجود کرده و فهرست مجلات نامعتبر و جعلی را در آدرس http://blacklist.research.ac.ir منتشر کرده است.
@InternationalRel