🔴🔴🔴 تیر خلاص چینی‌ها بر ذخایر بستر دریا

🔴🔴🔴 تیر خلاص چینی ها بر ذخایر بستر دریا

كشتي‌هاي چيني با صيد ترال در حق محيط‌زيست كشور جنايت مي‌كنند. كشتي‌هاي چيني شبانه‌روز صيد ترال انجام مي‌دهند و به اين شكل كف دريا را جارو مي‌كنند. درواقع كشتي‌هاي چيني با تغيير ارتفاع تورهاي خود آنها را به بستر دريا هدايت كرده و تمامي گونه‌هاي آبزي و سخت‌پوست را به دام انداخته و موجب مرگ آنها مي‌شوند. آنها با صيد آبزياني مانند ماهي مركب درآمد بسياري به‌دست مي‌آورند.

آثار مرگبار اين صيد مدتي است كه تأثيرش را روي زندگي صيادان بومي گذاشته و تا مدتي ديگر نيز سبب از بين رفتن دارايي‌هاي يك ملت خواهد شد؛ به همين‌خاطر مسئولان شيلات بايد مانع فعاليت اين كشتي‌ها شده و شرايطي را ايجاد كنند تا سازمان حفاظت محيط‌زيست امكان دسترسي به اين شناورها را پيدا كرده و فعاليت آنها را بررسي كند.

🔻🔺 قلع و قمع آبزیان سیستان و بلوچستان توسط چینی‌ها؟ پشت پرده صید ترال!

برهم خوردن ضریب توازن آبزیان و صید فراتر از معمول

آنچنان که در پهنه خشکی، شکار بی رویه عامل انقراض بسیاری از گونه های جانوری محسوب می شود، در زیر اعماق آب نیز، این قاعده در جریان است که در صورت عدم رعایت تعادل و توازن لازم در صید، منابع آبزیان و مقدار و تکثر آن، به شدت تقلیل می یابد.

پدیده ای که متاسفانه کم و بیش در بسیاری از شهرهای ساحلی #ایران،گزارش شده اما در برخی محدوده ها همچون #سیستان_و_بلوچستان (بنا بر اخبار واصله)، فعالیت مجاز و غیرمجاز صیادان خارجی و بخصوص چینی ها، بر عمق و شدت این معضل افزوده است.

در هر حوزه ای که ورود می‌کنیم رد پایی از #چین دیده می شود. از بازار سنگ قبر، سنگ پا، جانماز، عروسک و پوشاک گرفته تا لوازم آرایشی و حتی صید ماهی در داخل اراضی جغرافیایی ایران، چینی‌ها مستقیم یا غیر مستقیم نقش آفرینی می‌کنند.

نقشی که در بسیاری از مواقع سازنده و ثمر بخش نیست و بار منفی آن به مراتب سنگین تر از ابعاد مثبت این حضور و نقش آفرینی به نظر می رسد، اما تردیدی وجود ندارد که صیادان چینی با صید ماهی بصورت "ترال" آسیب هایی جدی را به آبزیان محدوده جغرافیایی اشاره شده تحمیل می‌کنند.

صید ترال به شیوه ای از صیادی اطلاق می شود که با استفاده از توری قیچی شکل هر آنچه آبزی در مسیر این تور قرار می گیرد، صید و قلع و قمع می‌کند.

به واقع در این سبک از صیادی (که بسیاری از کشورهای توسعه یافته آن را ممنوع و منسوخ شده) هیچ وجه تمایزی میان آبزیان حلال گوشت یا حرام گوشت قائل نیست و هر آنچه که در تور ترال چشم بادامی های شرق آسیا می افتد،صید میشود و این شیوه به تدریج آسیب ها و خساراتی جدی را برای حوزه آبی هدف این صیادی (ترال) در پی خواهد داشت که جبران آن به سادگی میسر نشده و شاید در مواردی بهبود وضعیت نیز غیر ممکن به نظر برسد.

🔗 https://blueocean.net/chinas-demand-fish-unsustainable/