‍ (.. 🌍 بیست‌و چهارمین کنفرانس ‌وهوایی، در شهر آغاز به کار کرد

‍ (https://attach.fahares.com/Z54lIKgaL0aK3w9BsSbWSg==)

🌍 بیست‌و چهارمین کنفرانس #تغییرات_آب‌وهوایی، در شهر #کاتوویتس #لهستان آغاز به کار کرد

بیست‌و‌چهارمین کنفرانس اقلیمی سازمان ملل متحد روز یکشنبه ۱۱ آذر (دوم دسامبر) در شهر کاتوویتس لهستان آغاز به کار کرد. در این کنفرانس نمایندگان ۲۰۰ کشور جهان راه‌های تحقق هدف‌های توافق اقلیمی ۲۰۱۵ #پاریس را بررسی می‌کنند.

روسای پیشین کنفرانس‌های اقلیمی در بیانیه مشترکی در ارتباط با هشدارهای محققان امور اقلیمی و همچنین تغییرات آب و هوایی شدید ایجاد شده در سراسر جهان از شرکت کنندگان در کنفرانس امسال خواستند همه کوشش خود را برای دستیابی به نتیجه‌ای موفقیت‌آمیز به کار برند و در مقابل "تهدیدهای حاد" زیست محیطی اقدامی قاطع انجام دهند.

در این بیانیه همچنین آمده است که پیامدهای تغییرات آب‌و‌هوایی را دیگر نمی‌توان نادیده گرفت. روسای پیشین کنفرانس‌های اقلیمی خواستار تغییرات عمیق در اقتصاد و جامعه کشورهای عضو شدند.

این کنفرانس در نظر دارد اهداف توافق اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس را اجرایی کند. توافق اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس نخستین پیمان جامع برای حفاظت جهانی از محیط زیست و جلوگیری از گرمایش زمین بود.

هدف توافق اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده‌های زیست‌محیطی و کنترل #گرمایش_زمین بود. این توافق هدف خود را جلوگیری از افزایش میانگین دمای جهانی قرار داد؛ بدین ترتیب که نگذارد دمای زمین بیش از دو درجه سانتی‌گراد افزایش یابد و تا حد ممکن بکوشد گرمایش زمین کاهش یافته و به ۵/ ۱ درجه برسد.

در کنفرانس اقلیمی سازمان ملل متحد در کاتوویتس لهستان قرار است کتابی تهیه شود که در آن همه موازین تایید شده از طرف شرکت کنندگان برای حفاظت از محیط زیست ذکر شود تا به این ترتیب بتوان مشخص کرد که چه استانداردهایی باید در ارتباط با محیط زیست در هر کشوری رعایت شود.

این کنفرانس اقلیمی نیز البته با مشکلات بزرگی روبه‌‌رو است. در کنار خروج ایالات متحده آمریکا از توافق اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس، موضوع بودجه برای رسیدن به اهداف کنفرانس نیز به شدت مطرح است. کشورهای در حال توسعه خواستار پشتیبانی بیشتر کشورهای صنعتی از آنها برای مقابله با پیامدهای تغییرات اقلیمی هستند.

تاکنون چندین گزارش علمی رسیدن به اهداف توافقنامه پاریس را زیر سوال برده‌اند. سازمان جهانی هواشناسی (WMO) هشدار داده است که در صورت ادامه وضعیت موجود میانگین دمای جهانی تا پایان قرن به میزان سه تا پنج درجه افزایش خواهد یافت.

برنامه محیط زیست ملل متحد (UNEP) اعلام کرده که جامعه جهانی برای رسیدن به اهداف توافق اقلیمی ۲۰۱۵ پاریس باید کوشش‌های خود را دست‌کم سه برابر کند. مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی نیز خواستار تغییرات سریع، همه‌جانبه و بی‌سابقه در کلیه بخش‌های اجتماع شده است.

مجمع بین‌المللی تغییرات اقلیمی (IPCC) ارزیابی جامع از اطلاعات علمی، فنی و اجتماعی-اقتصادی جاری در مورد مخاطرات تغییرات آب‌وهوایی بر اثر فعالیت‌های انسانی در سراسر جهان را بررسی می‌کند.

#COP24
#TakeYourSeat
#climatechange
#climateaction