وقتی بیمه‌ای می‌خریم اغلب رفتارمون تغییر می‌کنه و پرخطرتر میشه!

وقتی بیمه‌ای می‌خریم اغلب رفتارمون تغییر می‌کنه و پرخطرتر میشه!

وقتی بیمه‌ای می‌خریم اغلب رفتارمون تغییر می‌کنه و پرخطرتر میشه! مثلا وقتی #بیمه درمان می‌خریم اغلب کمتر به سلامت‌مون توجه داریم و بعد از مریضی، با نرخ بالاتری به دکتر مراجعه می‌کنیم. یا وقتی بیمه خودرو می‌خریم اغلب پرخطرتر رانندگی می‌کنیم. به این مسئله در مباحث بیمه‌ای میگن «#مخاطره_اخلاقی».
.
شرکت‌های بیمه‌ای این مسئله رو در قیمت بیمه در نظر می‌گیرند، یعنی اگر رفتار افراد بعد از بیمه تغییری نمی‌کرد، مثلا بیمه بدنه خودرو ‎٪۱۵ ارزون‌تر بود (عدد فرضیه).
.
حالا اگر در کوتاه مدت به یه دلیل تبلیغی یا اجتماعی هزینه «مخاطرات اخلاقی» بالا بره، شرکت‌های بیمه‌ای با ریسک جدی‌ای مواجه میشن.
.
استارات‌آپ«#بیمه_بازار» یه شرکته که کارش فروش بیمه‌نامه از طریق اینترنته، این شرکت امکان مقایسه قیمتی بین شرکت‌های بیمه‌ای رو برای کاربر فراهم می‌کنه و بهشون در خرید بهینه‌تر و راحت‌تر بیمه‌نامه کمک می‌کنه. در واقع بیمه‌بازار یه واسطه فروش بیمه است.
.
#کمپین_تبلیغاتی اخیر این شرکت در کنار نقدهای مثبت و منفی، و طنزهای بانمک و بی‌نمکی که داشت (نظر شخصی)، حداقل در یک مورد (عکس بالا) در حوزه #صنعت_بیمه غیرحرفه‌ای بود و به نوعی افزایش #مخاطرات_اخلاقی رو تبلیغ می‌کرد. نکته مهم اینه که افزایش مخاطرات اخلاقی ضرری برای واسطه‌های فروش ایجاد نمی‌کنه و فقط ریسک شرکت اصلی رو افزایش می‌ده!
.
شاید بگید انتقادم یه کم سخت‌گیرانه است ولی از یکی از بزرگترین استارت‌آپ‌های بیمه‌ای کشور انتظار می‌ره منافع ذی‌نفعان خودشو در تبلیغاتی که می‌کنه در نظر بگیره.


https://instagram.com/p/Bno7AyOHO-K/