✅احتیاط‌های لازم برای فروشنده پیش از تنظیم قولنامه و مبایعه نامه (قسمت پایانی).. 📝بهمن کشاورز

✅احتیاط های لازم برای فروشنده پیش از تنظیم قولنامه و مبایعه نامه (قسمت پایانی)

📝بهمن کشاورز
@Lawpress

🔷نکته دیگری که فروشنده باید به آن توجه داشته باشد این است که هرگز نباید ملک را پیش از دریافت کل ثمن به تصرف خریدار قرار دهد.


🔷هرگاه مالکین متعدد باشند و یکی از ایشان عهده دار مذاکره با خریدار بشود باید توجه داشته باشد در موقع امضای قولنامه یا مبایعه نامه ، حتما کل مالکین را برای امضا حاضر کند مگر اینکه از ایشان وکالت نامه رسمی داشته باشد .

♦️زیرا چه بسا ممکن است برخی از مالکین به علت نارضایتی از قیمت یا شرایط فروش ، اقدام انجام شده را تنفیذ و تأیید نکنند و شریک خود را در معرض شکایت کیفری قرار دهند (شکایت به عنوان کلاهبرداری به لحاظ فروش مال غیر یا کلاهبرداری مطلق)

🔷فروشنده باید کلیه مشخصات ملک را در قولنامه و مبایعه نامه تصریح کند .

♦️علی الخصوص در مواردی که این مشخصات جنبه منفی دارند و نوعی عیب و نقص برای ملک محسوب می شوند (مثل در طرح شهرداری بودن ، کسر مساحت داشتن و مانند اینها)

🔷 بهتر است فروشنده در موقع تنظیم مبایعه نامه چک شخصی خریدار را برای دریافت ثمن نپذیرد، حتی اگر عدم پرداخت یا برگشت خوردن آن باعث انفساخ معامله بشود .

♦️چون به هر حال تشریفات قضایی احراز و اعلام انفساخ باعث گرفتاری فروشنده خواهد شد و وقت او را تلف خواهد کرد . در اینگونه مواقع صرفاً چک رمزدار بانکی قابل قبول است.


✅لینک عضویت در کانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page