پورمختار:. ✅افزایش ظرفیت پذیرش وکلا در رسیدگی پرونده‌ها تاثیر ندارد/ به‌کارگیری وکیل اجباری ‌می‌شود

پورمختار:
✅افزایش ظرفیت پذیرش وکلا در رسیدگی پرونده‌ها تاثیر ندارد/ به‌کارگیری وکیل اجباری ‌می‌شود
@lawpress

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به اینکه افزایش ظرفیت پذیرش وکلا تاثیری در تسریع روند حقوقی مردم ندارد، گفت: اصل وکالت باید الزامی شود که به دنبال اصلاح قانون آن هستیم.

محمدعلی پورمختار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت، در خصوص انتقادهای مطرح درباره کاهش ظرفیت پذیرش وکلا، گفت: پذیرش وکلا بنا بر ظرفیت کاری وکلاست، وکالت در ایران اختیاری است مگر در موارد خاص و جرایم سنگین که منجر به قصاص و حدود شود، در غیر این صورت مردم دارای اختیار هستند.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بیکاری بسیاری از وکلا در کشور، تصریح کرد: متاسفانه هم‌اکنون بسیاری از وکلا به دنبال کارهای اداری هستند لذا افزایش بی‌‌رویه وکلا تاثیری در روند امور حقوقی مردم ندارد، از این رو اصل وکالت باید الزامی شود.

وی با یادآوری اصلاح قانون وکالت در کمیسیون قضایی و حقوقی، افزود: در جریان اصلاح قانون وکالت موضوع الزامی شدن وکیل در تمامی پرونده‌های حقوقی مطرح و در حال بررسی است، در این صورت زمینه به کارگیری و صدور پروانه برای تعداد بیشتری از وکلا فراهم می‌شود، در واقع صرف دادن پروانه مشکلی حل نمی‌شود.

پورمختار در توضیح تعیین تکلیف مردمی که توانایی مالی ندارند در صورت وجود اجبار در گرفتن وکیل، گفت: در جریان اصلاح قانون قطعا این موضوع پیش‌بینی می‌شود، به عنوان مثال وضعیت مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی چون بهزیستی و کمیته امداد امام از لحاظ تعرفه و پرداخت به عهده سازمان مربوطه گذاشته می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در حال حاضر تعرفه وکالت بسیار پایین است به نوعی که وکلا نیز معترضند، اما بعضا هزینه‌هایی خارج از تعرفه به صورت غیرقانونی یا به شکل توافقی پرداخت می‌شود که این گروه هزینه‌های بالا در وکالت را شامل می‌شود.

عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی، گفت: آنچه بر اساس قانون و در قالب تعرفه از مردم جهت انجام کار وکالت اخذ می‌شود هزینه بالا نیست، در هر حال در جریان اصلاح قانون وکالت همه موضوعات به صورت همه جانبه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

✅لينك عضويت در كانال حقوق پرس:👇👇👇
https://telegram.me/lawpress