✅دادگاه لوکزامبورگ درخواست آمریکا برای توقیف دارایی‌های ایران را رد کرد

✅دادگاه لوکزامبورگ درخواست آمریکا برای توقیف دارایی‌های ایران را رد کرد
@Lawpress

🔹به گزارش فارس به نقل از لوکزامبورگ تایمز، دادگاهی در لوکزامبورگ درخواست آمریکا برای توقیف داراییهای ایران در ارتباط با دست داشتن ایران در حادثه 11 سپتامبر را رد کرد.

🔹یک دادگاه آمریکایی پیش از این ایران را به دست داشتن در حملات 11 سپتامبر و برجهای دوقلو متهم کرده بود و خواستار پرداخت غرامت به خانواده های قربانیان از داراییهای ایران در کشورهای دیگر شده بود!

🔹دادگاه لوکزامبورگ گفته است که درخواست آمریکا با قوانین و حقوق بین المللی مغایرت دارد.

🔹براساس گزارشها، دادگاه لوکزامبورگ پیش از این یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار از پول ایران را به عنوان غرامت قربانیان حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر به صورت موقتی بلوکه کرده بود.

🔹روزنامه نیویورک تایمز در 17 اسفند 1395 گزارش داده بود، مقام‌های دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا مدیریت تلاش‌ها برای مصادره 1.6 میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی ایران را که در لوکزامبورگ نگهداری می‌شود به عهده دارند.

🔹مقامات ایران ضمن رد این ادعاهای واهی، مقامات آمریکایی به تلاش برای سرقت اموال ایران در خارج از کشور متهم کردند.

🔹نیویورک‌تایمز گفته بود، گروهی از قربانیان «حملات تروریستی» که یک دادگاه آمریکایی در حکم غیابی به نفع آنها و علیه ایران صادر کرده است اکنون در اقدامی بی‌سابقه برای اجرای حکم به دادگاهی در اروپا متوسل شده‌اند.

🔹منابع آگاه گفته‌اند قاضی دادگاه لوکزامبورگ بر همین اساس، در اقدامی بی سر و صدا، 1.6 میلیارد دلار از دارایی‌های متعلق به بانک مرکزی ایران را توقیف کرده است.

🔹نیویورک‌تایمز در توضیح درباره روند صدور حکم قبلی علیه ایران در این پرونده نوشته بود، در سال 2011 عده‌ای از قربانیان حملات 11 سپتامبر از یک قاضی فدرال در نیویورک به نام «جورج بی دانیلز» خواستند علیه ایران حکم صادر کرده و این کشور را به پرداخت غرامت به قربانیان این حمله محکوم کند. ادعای این گروه این بود که ایران به گروه تروریستی القاعده برای اجرای این حمله کمک کرده است.

🔹«جورج بی دانیلز» سال 2012 ایران را به پرداخت 2 میلیارد دلار خسارت به قربانیان این حملات و پرداخت 5 میلیارد دلار به عنوان جریمه محکوم کرد.


✅لینک عضویت در کانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page