✅کمپین حذف محدودیت جذب پذیرش کارآموزان وکالت (۲)

✅کمپین حذف محدودیت جذب پذیرش کارآموزان وکالت (2)
@Lawpress

🔷 بحث «رقابت» آنچنان که در قانون مذکور آمده و بعد هم به آن اشاره خواهم کرد، اصولاً در مورد کانون های وکلا و وکلای دادگستری و خدماتی که عرضه می کنند، قابل طرح نیست .

◽️ چون ماده ۱۹ لایحه استقلال مشخص کرده است که حق الوکاله یعنی آن جنبه مالی و مادی این حرفه و این مقوله تابع توافق طرفین یعنی وکیل و موکل است. اگر هم توافقی نباشد، تعرفه ثابت و تصویب شده ای است که بر روابط طرفین حاکم خواهد بود.

◽️بنابراین جایی برای رقابت بین وکلا و غیره به وجود نخواهد آمد که ما بحث را بکشیم به مسأله ای که مختص سوپر مارکت ها و سازندگان اتومبیل و غیره است.

🔷 اگر به ماده ۷ همین قانون هم که باز هم به آن اشاره و استناد کرده اند ، توجه بشود، به این نتیجه خواهند رسید که این ماده مشخصاً دال بر عدم قابلیت شمول و انطباق این قانون بر وضعیت وکلا و کانون های وکلا است .

◽️ چون در این ماده آمده است « . . . اگر در صدور مجوز کار کسی تاخیر شد، وی به بالاترین مقام اجرایی یا استاندار مراجعه می کند . . . » . مشخص است که این مربوط است به دولت و مامورین دولت و موسسات عمومی که در حکم دولتی هستند .

◽️ بعد هم می گوید «. . . اگر کسی در صدور این جواز، تاخیر ناروا کرد با دخالت استاندار و بالاترین مقام اجرایی به مجازات های مقرر در ماده ۹ قانون تخلفات اداری محکوم خواهد شد. . . » کدام عضو هیأت مدیره یا کدام مسئول کانون وکلا را تا به حال کسی توانسته است بر مبنای قانون تخلفات اداری مجازات کند؟

◽️ اصلا آن مسائلی که در آنجا آمده است قابل انطباق نیست . بنابراین ماده ۷ هم دقیقاً دلالتش بر این است که اصولاً این حرف، حرف بی وجه و بی ربطی است.
@Lawpress

🔷 اشاره کرده اند که استناد به عدم صدور مجوز کار به علت اشباع بازار ، خلاف قانون است و چنین است و چنان است . چه کسی گفته است که سقف جذب کارآموز بر مبنای اشباع بازار است؟ کمیسیون موضوع تبصره ماده «یک» قانون کیفیت اخذ پروانه، تشکیل شده است از دو نماینده محترم از قوه قضاییه و رئیس کانون هر محل، یعنی آن بزرگواران صاحب اکثریت هستند.

◽️ بر مبنای آمارها و اطلاعاتی که در دست دارند نیاز سنجی می کنند و در پاسخگویی به نیاز، تعدادی را تعیین می کنند که تازه در این تعداد ، قضات محترمی که از دادگستری منتزع می شوند و پروانه می گیرند، محاسبه نشده اند.

◽️ کارمندان محترم حقوقی دادگستری و وزارت خانه ها که با سی سال خدمت و سابقه حقوقی طبق بند «د» ماده ۸ لایحه استقلال اصلاحی می آیند و پروانه وکالت از کانون ها می گیرند هم محاسبه نشده اند . یعنی این تعداد اضافه می شوند به آن تعدادی که تبصره ماده «یک» به عنوان کارآموز جذب می کند .

🔷 بنده تصور می کنم خود دوستانی هم که این صحبت ها را مطرح می کنند نیز می دانند که آنچه می گویند، درست نیست. اینکه پشت این حرکت چه چیزی است حتما تاریخ روشن خواهد کرد.
🔹🔹ادامه دارد . . .

📝منبع: كانال آقاي بهمن كشاورز

✅لينك عضويت در كانال حقوق پرس:👇👇👇
https://telegram.me/lawpress