✅اخبار مربوط به بیست و نهمین همایش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در مرکز همایش‌های بین المللی گیت بوستان اهواز

✅اخبار مربوط به بیست و نهمین همایش اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران در مرکز همایش های بین المللی گیت بوستان اهواز
@Lawpress

1️⃣رئیس کل دادگستری استان خوزستان: چندسالی است بحث اصلی کانون های وکلا اثبات خود و جایگاه مستقل خود است در این زمینه هم رنج بسیاری متحمل شده‌اند و سخنرانی و مقالات بسیاری نوشته شده است و رشته اصلی این مراسمات بحث استقلال وکلا بوده است. با تمام مشکلات کانون ها در تلاش هستند هویت مستقل خود را حفظ کنند.
در طول ده سال گذشته ارتباط بسیار خوب و تنگاتنگی بین دادگستری استان و کانون وکلا برقرار بوده است. همه ساله در کمیسیون ماده 1 قانون کیفیت اخذ پروانه علیرغم اینکه اکثریت با دادگستری بوده است همواره نظر کانون وکلا در خصوص ظرفیت جذب کارآموز مد نظر قرار داده شده و با آن موافقت شده است.

2️⃣پروانه سلحشور نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی: وکیل را اگر یک کنشگر اجتماعی بدانیم اهمیت نقش کانون وکلا در توسعه اجتماعی روشن خواهد شد. کانون وکلا از معدود نهاد هایی است که توانسته هویت خود را حفظ کند اگر چه در این راه هزینه های زیادی داده است با این وجود وکلا هیچگاه از حق خود کوتاه نیامده اند.
کانون وکلا و وکلا نقش بسیار مهمی در حمایت از حقوق شهروندی دارند. امیدواریم در کشور شاهد باشیم که حقوق شهروندی در حد شعار نماند.

3️⃣دکتر قره سید رومیانی معاون وزیر دادگستری: وزارت دادگستری پنجره واحدی ایجاد کرده است تا نظر وکلا را به صورت منسجم در قالب لوایح قضایی ببینید. وظیفه خود می دانم سلام عشق و مودت وزیر دادگستری را خدمت شما ابلاغ کنم. در جلسه مشترکی که بعد از سالها با مسئولین اتحادیه به ریاست جناب کشاورز و روسای کانون های وکلا داشتیم 28 مشکل اساسی را وکلا احصا کردند.
دولت تدبیر امید دولت حقوقی است به اعتقاد ما نورافکنهای آگاهی بخشی به نحو احسن باید روشن شود. در وزارت دادگستری آماده‌ایم در خصوص مشکلات پیش روی نهاد وکالت کمک کنیم.
در همین راستا در وزارت دادگستری کارگروهی تشکیل می‌شود که ارتباط بین معاونت حقوقی رئیس جمهور و وزارت دادگستری با نهاد وکالت برقرار باشد تا برای مشکلات نهاد وکالت چاره اندیشی شود و این استقلال در نهایت زیبایی حفظ شود.

4️⃣دکتر سید محمود مصطفوی کاشانی: حرفه وکالت با چالش زیادی روبرو است که قطعا وکلا باید آنرا حل کنند بزرگترین وظیفه برای برقراری حکومت قانون را کانون وکلا دارند، کشورهای پیشرفته در حکومت قانون به همه جا رسیدند.
حکومت قانون یعنی قانون حکومت کند نه اشخاص و مصلحت اندیشی افراد و مقامات. مصلحت اندیشی یعنی پایمال کردن قانون. در همین راستا باید بگویم قانون اساسی بايد حفاظت شود. کانون ها موفق شدند با همت خود لایحه وکالت را که استقلال کانون ها را زیر سوال می برد در مجلس رد کنند. این پیروزی گام اول بود، وکلا شایستگی این را دارند قانون وکالتی در حد کشور های پیشرفته داشته باشند. کانون ها باید اعتماد به نفس داشته باشند و ابتکار تدوین لایحه وکالت را به دست گیرند.

5️⃣دکتر سمسار زاده رئیس شعبه 4 دادگاه انتظامی قضات: ما همه مجری قانون هستیم. البته همه مشکلات مربوط به دستگاه قضایی نیست. وی راجع به شأن وکالت صحبت کرد و با بیان اینکه شأن وکالت باید مانند شأن قضاوت دارای اهمیت باشد خاطرنشان نمود در کمتر شغلی صحبت از شأن به میان آمده است.
حقوقدانان این مملکت آزادی خواه هستند و باید حرف ملت را بزنند. من هم با این انگیزه در این جلسه آمده ام که بگویم ما همه حقوقدان هستیم و تفاوتی بین ما نیست و باید برای احقاق حقوق مردم دست در دست هم نهیم. در رابطه با ماده 187 نیز ما نگران هستیم چون چندان نظارتی بر عملکرد وکلای موضوع آن وجود ندارد امیدواریم با تصویب قانونی جامع این مجموعه هم تحت پوشش کانون وکلا قرار گیرد و مشکل آن حل شود.

🔹روابط عمومی اتحاديه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران


✅لینک عضویت در کانال حقوق پرس:👇👇👇
‏https://telegram.me/lawpress