✅تبلیغات وکلا / اطلاع رسانی. 📣 ((تعرفه تبلیغ))

✅تبلیغات وکلا / اطلاع رسانی
📣((تعرفه ـ تبلیغ))
@Lawpress

🔸حرفه ها و مشاغل مختلف بر مبنای وظایفی که بر عهده دارند و اعمالی که صاحبان آن حرفه در راستای وظایف خود انجام میدهند دارای تعاریفی هستند که آن تعاریف وجه تمایز آنها از حرف دیگر بوده و آگاهی از آنها موجبات شناخت آن حرفه را فراهم میکند.
حرفه وکالت نیز بر همین مبنا واجد تعاریفی است و از آنجا که این حرفه با اجتماع و مردم سر وکار دارد، لزوما باید خصوصیات و امکانات این حرفه وکسانی که به آن اشتغال دارند جهت اگاهی و اطلاع همگان معرفی شود. نیاز به تعریف حرفه وکالت و معرفی آن جهت اگاهی مردم به علت نداشتن تعریف و تلقی واحد برای وکلا و تعاریف مختلفی که از خصوصیات این حرفه خصوصاً درجامعه وکالت وجود دارد، در اکثر موارد و بیشتر به جهات سلبی توجه وکلا را از انجام امور و اقداماتی که به طریقی رنگ تبلیغ را به خود میگیرد بر حذر داشته اند.
🔹نیاز به اتخاذ رویه ای واحد و تعیین حدود و ثغور تعرفه با تبلیغ، اتحادیه وکلای دادگستری ایران را بر آن داشت که در این راه اقدام و رویه ای واحد را مطرح نماید. لذا با انتخاب کارگروهی از بین وکلای دادگستری تعریف جامع و مانعی از تبلیغ را تهیه و حدود آن را برای وکلای دادگستری و عموم مشخص سازند.کار گروه منتخب طی چندین نشسست و گذران چندین ماه بررسی جهت دستیابی به راه کاری مناسب چنین نتیجه گرفتند که اطلاع از نظر جامعه وکلا در این باب بسیار مفید خواهد بود لذا به خواسته آنها از طریق اتحادیه به اطلاع کانونها رسانیده و از انها خواسنه شد مراتب جهت کسب نظرات عموم وکلا از طریق سایتی که به همین منظور راه اندازی شد.اعلام شود ولی متاسفانه پس از گذشتن چندین ماه حتی یک نظر در این مورد واصل نشد که این امر یا به علت کم توجهی مدیریت کانونها و یا بی اعتنایی و بها ندادن وکلا به این مهم بود. اخیرا نیز که موضوع تبلیغ جهت بررسی و اظهار نظر در دستور کار هیات عمومی اتحادیه قرار گرفت با مخالفت شدید همگان مواجه و حتی بحث در باره آن نیز مورد قبول واقع نشد.
🔸در قبال همه این کم لطفیها ضرورت پرداختن به این مهم به عنوان یک ضرورت در جامعه وکالت باید مورد توجه قرار گیرد زیرا با پرداختن به آن میتوان تعریف صحیحی از حرفه وکالت بدون پرداختن به تبلیغ ناصحیح را ارائه نمود. ما ناگزیریم تفاوت تعرفه وکالت با تبلیغ در این حرفه را مشخص کنیم و با رعایت جهات سلبی و ایجابی حدود تعرفه و تبلیغ را مشخص کنیم.
🔹تعرفه بیان چگونگی و واقعیت هر شی یا عمل یا حرفه بدون افزایش تمایل به آن است. در این میان ساختار واقعی هر شی یا حرفه و یا اندیشه و عمل با تأکید بر واقعیت موجود باید رعایت شود. در این تعریف جلب افزایش تمایل دیگران در شناساندن آن وجود ندارد و شناخت آنچه که هست مورد نظر میباشد. با بیانی دیگر تعرفه عبارت است از صرف شناسایی و اطلاع رسانی راستین با حفظ اعتدال بر مبنای واقعیت.
🔸تبلیغ یعنی ایجاد رغبت در مخاطبین و هدف اصلی آن ماهیتاً رقابت با هم صنفان است. تبلیغ با استفاده از مطالب اغوا کننده، مشتبه نمودن و فریب مخاطب بوده و فراتر از واقعیت میباشد.
درک این مفاهیم، تعیین حدود هرکدام جهت بیان واقعیت حرفه وکالت بدون افزایش تمایل که جنبه تبلیغی را دارد و عمل به انها ضروری است، لازم و مورد نیاز است.
🔹در بررسی کارگروه تبلیغ حدود و مشخصات تعرفه و تعیین مرز آن با تبلیغ با توجه به جهات سلبی و ایجابی روشن شده و راه کار مناسب برای عموم وکلا پیشنهاد گردید که اگر مورد لطف و توجه همکاران و نهایتاً تصویب کانونهای وکلا ی دادگستری قرار گیرد راه کار مناسبی در اختیار وکلا ی دادگستری ایران خواهد داد. 🔹وکیل فریده غیرت
مرداد 1396

✅لينك عضويت در كانال حقوق پرس:👇👇👇
https://telegram.me/lawpress