نایب رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای ایران در گفت‌وگو با ایلنا:

نایب رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای ایران در گفت‌وگو با ایلنا:

✅قوه‌قضاییه در قبال دریافت هزینه تمدید پروانه خدمات متناسبی ارائه نمی‌دهد
https://telegram.me/lawpress
کانون‌های وکلای ایران همچنین در مورد افزایش هزینه تمدید پروانه وکالت گفت: نامه‌ای از جانب رییس‌ اتحادیه‌ سراسری‌کانون‌های‌ وکلای ایران به مجلس نوشته شد و در خواست کاهش این هزینه شد ولی متاسفانه نه تنها این هزینه کم نشد و یا ثابت نماند بلکه افزایش هم یافت. اینکه این مبلغ کجا هزینه می‌شود و یا باید هزینه شود را باید قوه قضاییه پاسخ دهد. از این هزینه ۸۰۰هزار تومانی ریالی به حساب کانون نمی‌رود و این مبلغ به حساب قوه قضاییه واریز می‌شود. عده‌ای معتقدند مالیاتی است که داده می‌شود عده‌ای هم می‌گویند هزینه خدمات قضایی است که به وکلا داده می شود.

او بیان داشت: اینکه قوه قضاییه چه خدمات قضایی به وکلا ارایه می‌دهد مشخص نیست. دادگاه‌ها فاقد میز مخصوص مطالعه برای وکلا هستند . چرا باید کانون این کار را انجام دهد؟مطالعه پرونده بدون میز یکی از کارهای بسیار دشوار وکیل است و عوارض جسمی آن غیر قابل اجتناب است . همیشه گفته‌ام وکالت باید جزء مشاغل سخت و زیان آور شمرده شود و فرسودگی‌اش زیاد است . یا در مورد بازرسی در ورودی مجتمع های قضایی اگر فرض بگیریم که بازرسی ضرورت هم داشته باشد بهتر است مسیر جداگانه برای وکلا باشد یا با نصب گیت از بازرسی بدنی یا کیف وکلا بی نیاز شویم اما مسئله بودجه مطرح می شود. پس این مبلغ کجا هزینه می‌شود و وکلا هزینه کدام خدمات را می‌پردازند ؟

داودی تاکید کرد: ضمن اینکه پرداخت این مبلغ برای یک وکیل جوان بسیار سنگین است، نامتناسب هم هست. حق عضویت سالانه کانون ۳۰۰هزار تومان است که حدود یک سوم مبلغی است که قوه قضاییه می‌گیرد. چطور است کانون وکلایی که یک سال به یک وکیل خدمات ارایه می دهد ۳۰۰ هزارتومان می‌گیرد و قوه قضاییه باید ۸۰۰هزار تومان دریافت کند. اصلا تناسبی بین این مبالغ دریافتی از سوی کانون و قوه قضاییه وجود ندارد و حتی اگر اصل دریافت این مبلغ مبنای حقوقی داشته باشد ، میزان آن تناسبی با حق عضویت کانون در قبال یکسال ارائه خدمات ندارد و باید کاهش یابد.
✅لينك عضويت در كانال حقوق پرس:👇👇👇
https://telegram.me/lawpress