✅توصیه‌های بهمن کشاورز در مواجهه با بی‌صداقتی موکلین

✅توصیه های بهمن کشاورز در مواجهه با بی‌صداقتی موکلین
@Lawpress

🔹دیده و شنیده‌ایم برخی از بیماران در مراجعه به پزشک بعضی اطلاعات را از او پنهان می‌کنند و می‌پندارند با این کار زودتر و آسان‌تر بهبود خواهند یافت. این پدیده شگفت انگیز در رابطه وکیل و موكل نیز وجود دارد و بر دو نوع است:

🔹اولاً - موکّلینی که ازروی نادانی و جهالت، قسمتی از اطلاعات دعوا را با این پندار که نگفتن آن ها به سود ایشان است، از وکیل پنهان می کنند.

🔹اقدامات وکیل بدون داشتن این اطلاعات انجام می‌شود و وقتی متوجه این نقصان می شود، که ممکن است خیلی دیر باشد.

🔹متأسفانه در این گونه موارد ممکن است دادگاه این وضعیت را ناشی از ناآگاهی فنی وکیل و یا حتی سوءنیت او بپندارد؛ زدودن این تصور از ذهن قاضی صرفاً با ارائه صورتجلسه پذیرش دعوی- اگر تنظیم شده باشد - ممکن است.

🔹ثانیاً- موکّلینی با سوء نیت و در واقع، با نقشه قبلی، وکیل را گول می زنند و به حضور در دعوایی که اگر اطلاعات کافی در مورد آن داشته باشد، چه بسا کار را قبول نکند، می‌کشانند و وادار می‌کنند.

🔹این موکّلین بسیار خطرناک هستند و آبرو و حیثیت وکیل را به مخاطره می‌اندازند و بر وکیل است که به محض آگاهی از قضیه، بلافاصله و بدون هیچ‌گونه ملاحظه، و با قبول همه هزینه ها و تبعات، از وکالت آن‌ها استعفا و علت استعفا را هم کتباً به دادگاه و شخص موکّل اعلام کند.

🔹بدیهی است چنین اقدامی - با این قاطعیت - فقط وقتی میسّر است که وکیل صورت‌جلسه پذیرش دعوی را مفصلاً با ذکر جزئیات با موکّل تنظیم کرده باشد.



✅لینک عضویت در کانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page