✅رییس کانون وکلای دادگستری مرکز: شورای رقابت توپ را به میدان دولت و مجلس انداخته است

✅رییس کانون وکلای دادگستری مرکز: شورای رقابت توپ را به میدان دولت و مجلس انداخته است
@Lawpress
رییس کانون وکلای دادگستری مرکز با بیان اینکه شورای رقابت توپ را به میدان دولت و مجلس انداخته است، گفت، از جانب شورای رقابت نتیجه مشخصی به آنها ابلاغ نشده است.

امیر حسین آبادی، رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در بازدید از غرفه ایسنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات درخصوص مشخص شدن نتیجه شکایتی که از کانون وکلا در شورای رقابت مطرح شده بود، گفت: از جانب شورای رقابت نتیجه مشخصی به ما ابلاغ نشده است اما آنچه مطرح شده این است که شورای رقابت توپ را به میدان دولت و مجلس انداخته است. گفته شده است تبصره ماده 1 قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت که در خصوص تعیین سهمیه و اینکه یک کمیسیون خاص باید این سهمیه را تشخیص دهد، می باشد باید به وسیله مجلس در رابطه با اینکه آیا این تبصره نسخ شده است یا نه، تفسیری صورت گیرد. در نهایت تصمیم شورای رقابت این است و دولت باید لایحه ای برای تفسیر واستفساریه بخواهد .

وی در خصوص رد درخواست صدور دستور موقت توقف برگزاری آزمون مرکز مشاوران توسط دیوان عدالت اداری با این توضیح که تقاضای دستور موقت از ناحیه کانون وکلا نبوده است و کانون وکلا در این مورد شاکی نبوده است، عنوان کرد: تعدادی از وکلا به دیوان عدالت اداری دادخواست ارائه و تقاضای دستور موقت کردند. از دید ما حرفشان درست و مطابق قانون است. متاسفانه با وجود اینکه قانون صراحت دارد که مرکز مشاوران یعنی کانونی که مواد دائم برنامه‌های توسعه را بیان و تصریح کرده هیچ صحبتی از دائمی بودن ماده 187 نکرده است توسط یک تفسیر خیلی خیلی دور و بعید احیا شده و دیوان عدالت اداری هم دستور موقت را رد کرد که باید به هیئت عمومی برود و در ماهیت رسیدگی شود. در حالیکه واقعا ایجاب می‌کرد فعلا جلوی این آزمون را بگیرند و در ماهیت رسیدگی شود.

حسین آبادی افزود: در هیئت عمومی دیوان قضات با تجربه ای هستند که سزاوار است از نظر قضایی دفاع کانون ها را دقیقا بشنوند و بعد در این زمینه تعیین تکلیف صورت گیرد. حالا حدود چند سال است که مرکز مشاوران کارآموز نگرفته و بهتر بود این مدت هم جلوی این اقدام را می گرفتند و تامل می کردند تا تکلیف قانون مشخص شود.

رییس کانون وکلای دادگستری مرکز در خصوص وضعیت عضو زرتشتی شورای شهر یزد نیز تصریح کرد: شورای نگهبان قانونا حق ورود به این مساله را نداشته است. البته هر شخص و مرجعی حق اظهار نظر دارد اما نمی تواند موثر باشد. قانونی لازم الاجرا وجود دارد که اجازه داده است در شهرهایی که اقلیت‌ها زندگی می کنند بتوانند از میانشان عضو شورای شهر تعیین کنند. ما وقتی در مجلس شورای اسلامی که بسیار مهم تر از شورای شهر است اقلیت‌های مذهبی داریم، چه معنایی دارد برای اداره شهر، زیباسازی شهر، لوله کشی شهر و شورای شهری که تصمیم‌های خاصی در آنجا گرفته نمی‌شود تا به موجب آن به اساس و ارکان دین لطمه‌ای بزند در حالیکه برای رفاه مردم تصمیم می‌گیرند بدون هیچ توجیه قانونی و عقلی شهروند اقلیت مذهبی رسمی که در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده است را از حق اجتماعی خود محروم کنیم؟

✅لينك عضويت در كانال حقوق پرس:👇👇👇
‏https://telegram.me/lawpress