✅از نظر حرفه‌ای، وکیل دادگستری باید موکل خویش را از نحوه طرح دعوی، دلایلی که استفاده خواهد کرد و استدلالات خویش آگاه کرده و در ضمن

✅از نظر حرفه اي، وكيل دادگستري بايد موكل خويش را از نحوه طرح دعوي، دلايلي كه استفاده خواهد كرد و استدلالات خويش آگاه كرده و در ضمن پاسخ ها و دفاعيات احتمالي طرف دعوي را نيز براي موكل تشريح نمايد تا شايد موكل، مطلب يا سند قابل استفاده اي در قبال دفاعيات احتمالي طرف دعوي كه از نظر وي بي اهميت يا كم اهميت بوده است ارائه نمايد.

🔹در پيش گرفتن چنين رويه اي علاوه بر اينكه باعث خواهد شد موكل، متوجه اين موضوع شود كه وكيل وي كاملاً به موضوع دعوي يا ادعاي وي احاطه و تسلط پيدا كرده است؛ باعث خواهد شد كه وكيل از قبل توافق و تأييد موكل را نسبت به خط مشي و استراتژي دفاعي خويش جلب كرده و او را با خود همراه نمايد.
@Lawpress

🔹ژرژ كوهندي، يكي از رؤساي سابق كانون وكلاي دادگستري فرانسه مي گويد: وكيل وقتي بايد قبول وكالت كند كه از همكاري كامل و صادقانه موكل خويش اطمينان حاصل كرده باشد و اگر بين وكيل و موكل، اختلاف نظر اصولي و مهمي در طرز دفاع يا طريق استدلال و يا طرح موضوع وجود داشته باشد، ترجيح آن است كه از قبول وكالت خودداري كند و يا از وكالت موكل استعفا دهد.

🔹علاوه بر اين مادامي كه جريان دادرسي ادامه دارد وكيل بايد مستمراً و دقيقاً موكل خويش را از پيشرفت دعوي و تحولاتي كه در جريان دادرسي مانند ورود ثالث پيش مي آيد آگاه كند و او را از اوقات دادرسي و تصميمات و قرارهاي دادگاه مطلع نمايد و حتي خلاصه مدافعات خود و طرف دعوي را در جلسه اي با موكل درميان بگذارد. يادمان باشد كه موكل سرنوشت آبرو، اموال يا حيثيت خود را به وكيل سپرده و مستمراً نگراني و تشويش ناشي از دادرسي بر او عارض است و مطالبي كه وكيل به موكل منتقل مي كند مي تواند تا اندازه اي از او رفع نگراني كرده و او را از سردرگمي خارج نمايد. مطمئن باشيد با در پيش گرفتن چنين رويه اي حتي در صورت عدم حصول نتيجه، موكل آنقدر به شما اعتماد پيدا خواهد كرد كه در ساير امور نيز به شما مراجعه كند./سيدمهدي حجتي ،وكيل دادگستري
#وکیل #موکل


✅لينك عضويت در كانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page