✅تبلیغ «طلاق یک‌هفته‌ای» مصداق کلاهبرداری است

✅تبلیغ «طلاق یک‌هفته‌ای» مصداق کلاهبرداری است
@Lawpress

🔹در پی انتشار تبلیغات «طلاق یک‌هفته‌ای» و «خدمات وی‌آی‌پی طلاق» از سوی برخی مؤسسه‌های حقوقی در مشهد، خبرنگار فارس به سراغ چند نفر از مسئولان رفته و پرسیده مسئولیت نظارت بر این مؤسسه‌ها با چه نهادی است؟

👈معاون دادستان مرکز استان خراسان رضوی، نسبت به فعالیت مؤسسات حقوقی که طلاق فوری ثبت می‌کنند، عنوان کرد:

🔹کاری که این مؤسسات انجام می‌دهند، امیدوار کردن مردم به امور واهی است و در واقع می‌توان گفت، مصداق کلاهبرداری است، اگر پولی در این مسیر از مردم تحصیل کرده و مردم را امیدوار کنند که طلاق شما را چند روزه می‌گیریم، از مصادیق کلاهبرداری است و مجازات دارد، در صورتی که به حوزه آقای دادستان اطلاع داده شود، قطعاً پیگیری می‌کنند.

🔹عابدین‌زاده همچنین در خصوص نظارت بر تبلیغات مؤسسات حقوقی ادعا کرد: متأسفانه سیستم متمرکزی برای این موضوع نیست و در واقع می شود گفت، مؤسسات حقوقی زیر نظر کانون وکلا هستند.

🔹رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان این مسئله را رد کرد و گفت:

تحت هیچ شرایطی نه تنها مؤسسات حقوقی تحت نظارت کانون نیستند، بلکه کانون یکی از مدعیان سفت و سخت عمل غیرقانونی اینها است و تاکنون برای تعدادی از آنها با عنوان تظاهر به امر وکالت طرح شکایت کرده‌ایم.

🔹تا قبل از پایان سال ۱۳۹۱، هرکس قصد تشکیل مؤسسه حقوقی داشت، شرط لازمش این بود که سه نفر وکیل باشند و به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه کنند، اداره ثبت شرکت‌ها از ما استعلام می‌کرد، بعد مجوز می‌داد و زیر نظر کانون بودند، ما به تخلفاتشان رسیدگی می‌کردیم.

🔹در تاریخ ۲ دی ۱۳۹۱، معاونت ثبت اسناد کل کشور که مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری است، طی بخشنامه‌ای اعلام کرد، با توجه به ماده ۶۲ قانون برنامه توسعه پنجم که گفته است، فضای کسب و کار باید تسهیل شود، مجوزها را زود صادر کنید و نیز اعلام کرد، برای ثبت مؤسسه حقوقی نیازی به مجوز وکالت نیست.

🔹این مؤسسات که با ۱۰۰ هزار تومان تأسیس شده‌اند، با تبلیغات بسیار فریبنده در سطح کشور از عدم آگاهی مردم نسبت به فرهنگ وکالت استفاده می‌کنند و پرونده‌های زیادی را جذب می‌کنند، چون خودشان حق وکالت ندارند، به برخی وکلای کم کار یا ضعیف مبالغ بسیار اندکی می‌پردازند و نقش دلال یا کار چاق‌کن را دارند.

🔹وعده طلاق یک هفته‌ای یا یک ماهه نه تنها از نظر حرفه ما مذموم است، بلکه بسیار غیراخلاقی است و موجب فروپاشی خانواده‌ها می‌شود، خواهش می‌کنم، شهروندان که این نوع تبلیغات را از طرف وکیل می‌پبینند، حتی به‌ صورت ناشناس به کانون وکلا اطلاع دهند تا با آنها برخورد کنیم.

👈رئیس هیأت مدیره مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضائیه خراسان نیز گفت:

🔹متأسفانه هیچ‌گونه نظارتی از طرف کانون وکلا یا مرکز مشاوران حقوقی نسبت به آنها اعمال نمی‌شود و حتی خود ما مدعی هستیم، در پرونده‌هایی که تظاهر به امر وکالت کردند یا مشاوره حقوقی دادند، شاکی هستیم.

🔹از نظر قانون، اگر شخص وکیل دادگستری باشد و چنین تبلیغی کند، قطعاً به‌ عنوان یک تخلف انتظامی با او برخورد می‌شود و طی بخشنامه‌ای اعلام کرده‌ایم، وکلایی که با این مؤسسات غیرمجاز همکاری کنند به‌ عنوان یک امر خلاف شأن با آنها برخورد می‌کنیم./فارس


✅لینک عضویت در کانال تلگرام🔻
‏https://telegram.me/lawpress


◀️اینستاگرام🔻
‏www.instagram.com/lawpress_page