این وکیل دادگستری ادامه داد: در سال ۹۴، ۶۸ هزار نفر در آزمون ورودی وکالت شرکت کردند که حدود دو هزار و ۲۰۲ نفر سهمیه کانون‌ها بودند

این وکیل دادگستری ادامه داد: در سال 94 ، 68 هزار نفر در آزمون ورودی وکالت شرکت کردند که حدود دو هزار و 202 نفر سهمیه کانون‌ها بودند و پذیرفته شدند و حدود 66 هزار نفر پشت درهای کانون‌ها ماندند. در این شرایط بها دادن به نیروهایی که امتیازات خودشان را داشته و دوران بازنشستگی را شروع کردند حتی با وجود این‌که در قانون پیش‌بینی شده ولی ظلمی است به کسانی که فارغ التحصیل حقوق هستند.

وی یادآور شد: ما در سال حداقل حدود 35 تا 40 هزار نفر فارغ التحصیل رشته‌های حقوق داریم. آیا کانون وکلا فقط باید این نیروها را جذب کند؟ آیا نباید تمهیداتی باشد که ارگان های دیگر در پی جذب این فارغ التحصیلان باشند؟ از طرف دیگر طبق ماده 2 قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت پذیرش رشته‌هایی که می‌توانند متقاضی پروانه کارآموزی باشند، توسعه پیدا کرده است. همچنین طبق ماده 7 قانون استقلال وکلا ما فقط کسانی را واجد شرایط برای صدور پروانه کارآموزی می‌دانستیم که از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شده باشند، یعنی دوران کارشناسی حقوق را در یکی از دانشکده‌های حقوق گذرانده باشند اما در ماده 2 قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت می بینیم که این رشته ها ارتقا یافته اند.

وی یادآور شد: به نظرم آن‌چه که اکنون تحت عنوان بند "د" ماده 8 لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری پیش‌بینی شده که ارایه پروانه کاراموزی وکالت به کارکنان حقوقی دولتی بعد از 30 سال خدمت است باید به طور کلی در قانون از بین برود و قضاتی که با 30 سال سابقه بازنشسته می‌شوند، باید استراحت کنند و اگر لازم است از خدمات آن‌ها استفاده شود، باید در زیر مجموعه های قوه قضاییه اعم از کمیسیون های حل اختلاف و ... باشد.

کمیلی در پایان گفت: متاسفانه کانون وکلا در انتهای بن بست یک راه یک طرفه قرار گرفته یعنی همه این اجازه را دارند که از هر سو وارد کانون وکلا شوند ولی از کانون وکلا یک وکیل به هیچ جا راه نداشته باشد.
@lawpress