آیت ‌الله مکارم شیرازی:. ✅طولانی شدن رسیدگی به پرونده ‌ها زیبنده دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نیست

آیت ‌الله مکارم شیرازی:
✅طولانی شدن رسیدگی به پرونده ‌ها زیبنده دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نیست
@Lawpress
🔹آیت ‌الله مکارم شیرازی به طولانی شدن رسیدگی به پرونده های دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: طولانی شدن رسیدگی به پرونده ‌ها مشکل مهم دیگر مردم در مراجعه به دستگاه قضایی است که باید برطرف شود.

🔹به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله ناصر مکارم شیرازی امروز پنجشنبه (28 دی) در دیدار با معاون فرهنگی قوه قضائیه گفت: قوه قضائیه در جامعه اسلامی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید نقش اساسی خود را ایفا کند.
وی عنوان داشت: دستگاه قضایی همانند یک تابلویی است که مردم همه خوبی‌ ها و بدی ‌ها را در این تابلو مشاهده می کنند و با سایر دستگاه های کشور متفاوت است.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: باید بدانیم که اصلاح دستگاه قضایی، اصلاح جامعه است و باید در این زمینه هر چه می توانیم کار کینم.
🔹این مرجع تقلید به نقش قضات اشاره کرد و گفت: قاضی نباید بی حوصله باشد، متاسفانه برخی از قضات ما آن صبر و حوصله کافی را ندارند و زود عصبانی می شوند که باید این موضوع اصلاح شود.
وی به عهدنامه مالک اشتر اشاره کرد و گفت: حضرت علی(ع) در این عهدنامه به مالک توصیه هایی در خصوص قضات کردند و باید بدانیم که قاضی نباید از یک پرونده بدون تحقیق لازم عبور کند بلکه باید همه جوانب امر را دیده و تحقیقات کافی در این عرصه داشته باشد.
🔹آیت الله مکارم شیرازی گفت: باید از سوی دیگر قضای آموزش صلح و سازش نیز ببینند چرا که توجه به صلح و سازش نیز امر مهمی است و بسیاری از قضات می توانند طرفین دعوا را با یکدیگر آشتی دهند که این امر به صلاح دو طرف و جامعه است.
🔹این مرجع تقلید به طولانی شدن رسیدگی به پرونده های دستگاه قضا اشاره کرد و گفت: طولانی شدن رسیدگی به پرونده ‌ها مشکل مهم دیگر مردم در مراجعه به دستگاه قضایی است که باید برطرف شود.
🔹وی تاکید کرد: این امر بسیار آزارنده بوده و زیبنده دستگاه قضایی جمهوری اسلامی نیست و باید مسئولان امر در این خصوص بررسی لازم را انجام داده و در رفع این مشکل بکوشند.
🔹آیت الله مکارم شیرازی بر اهمیت کار وکلا اشاره کرد و گفت: باید در این زمینه نظارت شود و به گونه ای نباشد که وکیلی در روند دادرسی سنگ اندازی کند.


✅لینک عضویت در کانال حقوق پرس:👇👇👇
‏https://telegram.me/lawpress