دو هزار نفر زندانی مهریه داریم

دو هزار نفر زندانی مهریه داریم
جولایی افزود: طبق مواد موجود در قانون برگزاری جلسات طولانی رسیدگی، ارجاع به داوری یا مراکز مشاوره جزو تشریفات اساسی طلاق در داداگاه های خانواده به شمار می آید اما اجبار زوجین برای انجام این الزامات چندان با جدیت پیگیری نمی شود و هرچند بسیاری از اختلافات منجر به مطالبه مهریه با ریش سفیدی بستگان فامیل و بزرگان یک محله به زندان منتهی نمی شود اما هم اکنون دو هزار و 12 نفر از جمعیت 10 هزار نفری محکومان غیرعمد را بدهکاران مهریه شامل می شوند.
وی تلاش معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه را برای تهیه دستورالعملی جهت مراجعه الزامی به مراکز مشاوره را برطرف کننده بسیاری از مرافعات خانوادگی و طلاق های احساسی اعلام کرد و گفت: به کارگیری مشاوران خبره و اعمال شیوه های جدید در این مراکز ضمن کاهش آمار زندان ها رافع بسیاری از معضلات تلخ اجتماعی هم خواهد بود.

**اثرات مخرب شبکه های اجتماعی بیشتراز آثار مطلوب شان است
مدیرعامل ستاددیه کشور در پایان با اشاره به ظرفیت شبکه های اجتماعی گفت: به شخصه معتقدم به دلیل فضای غیرواقعی و اهداف موسسان این جنس از ظرفیت های مجازی اثرات مخرب شبکه های اجتماعی به مراتب بیشتر از آثار مطلوب آن ها هستند چنان چه در مورد این بستر جدید حتی اکراه دارم بگویم نیمه پـُر اما از ثلث پـُر اما موجود شبکه های اجتماعی در تببین غیرشعاری بسیاری از قواعد خانوادگی نباید غافل شد.
وی در ادامه تصریح کرد: به همت قوه قضاییه شبکه های اجتماعی مطلوبی در داخل کشور راه اندازی شده است که جهت جایگزینی این محصولات هم تدابیر دستگاه قضاء بیش از پیش احساس می شود تا در بستری امن و ملی انجام این فعالیت های تخصصی صورت گیرد.
در این جلسه که علی شمس، بازرس ستاددیه کشور و مشاور فرهنگی رییس قوه قضاییه نیز حضور داشت، تولید فیلم های مشترک با مضامین آموزشی مطرح و مقرر گردید بر اساس پرونده های موجود در ستاددیه کشور و با بهره مندی از ظرفیت های سینمایی و نمایشی آثار کوتاه تلویزیونی برای پخش از شبکه های سیما تهیه شود. @lawpress