🍁🍃🍁 …. 🔴نگاهی دوباره به رزومه محمد حسین حجازی

🍁🍃🍁

#تحلیل_یک_عادت

🔴نگاهی دوباره به رزومه محمد حسین حجازی
(چرا نیروهای انقلاب از فعالیت‌های تبلیغی‌شان نتیجه نمی‌گیرند؟)

در بررسی رزومه محمد حسین حجازی ابتدا به این مورد برخورد می‌کنیم: «مدیر عامل موسسه تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سن ۱۹ سالگی و با مدرک دیپلم به مدت سه سال!»؛ باید پرسید حقیقتا در میان هزاران پزشک و جراحِ متخصص و حاذق و مدیر کشور و بلکه در میان دانشجویان این رشته‌ها آیا کسی بهتر از یک دیپلمه 19 ساله وجود نداشت که تصدی یکی از مراکز مهم تحقیقات پزشکی کشور را در دست بگیرد؟! با کدام سوابق پزشکی و یا علمی و یا مدیریتی چنین پستی به وی اعطا شده؟! در چه زمانی مدارج مورد نیاز برای رسیدن به تصدی چنین پستی طی شده است؟!

وی اما به تدریج وارد پست‌های مدیریتی در زمینه فرهنگ می‌شود که در این زمینه نیز بدون هرگونه طی مراحل به ناگاه در ابتدای جوانی متصدی پست‌های مهم البته زیر نظر مقامات اصولگرا می‌شود؛ این مسئولیت‌ها عمدتا در سازمان صدا و سیما (از زمان مدیریت علی لاریجانی تا زمان عزت الله ضرغامی)، موسسه تبیان مربوط به سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات در زمان مسئولیت حجت‌الاسلام محمدی عراقی (داماد آ. مصباح یزدی و نماینده رهبری در سپاه) و نیز سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران بوده است و البته در مقاطع بسیاری دارای چند مسئولیت همزمان نیز بوده.

او حدود یک دهه در پست‌های مدیریت فرهنگی و اجرایی مشغول بوده و هر چه جلوتر می‌رود با ورود به دهه سوم زندگی و پس از آغاز دهه ۹۰ به تدریج زمینه کاری خود را عوض کرده و به کارهای مرتبط با مسائل اقتصادی علاقه بیشتری نشان می‌دهد؛ عضویت در هیئت مدیره شرکت طرح و اندیشه بهساز ملت که متعلق به بانک ملت است و گستره وسیع فعالیت مالی دارد، عضویت در هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری ایرانگردی و جهان‌گردی که متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تامین اجتماعی است و نیز عضویت در هیئت مدیره و اخیرا مدیریت عامل شرکت نوسازی تپه‌های عباس‌آباد از این نمونه هستند. وی همچنین در سال ۹۱ شرکت آکواریوم را تاسیس کرده که به گفته سایت این شرکت همکاری زیادی با اپراتور مطرح کشور یعنی ایرانسل داشته است. وی همچنین در سال ۹۵ به نمایندگی از شرکت دلفارد (فعال در زمینه حمل و نقل) به عضویت هیئت مدیره شرکت توسعه فناوری اطلاعات گردشگری ایران معرفی شد که شرکت دلفارد در این شرکت با بانک گردشگری نیز شریک بوده است. جالب آنکه در رسانه‌ها سوابق فعالیتی وی در زمان معاونت فرهنگی شرکت نوسازی عباس‌آباد مواردی همچون برگزاری جشنواره‌های نوگلان حسینی، باغ خندان، باغ رمضان و لبخند صلواتی ذکر شده!

این متن مربوط به یک شخص نیست چون یقیناً محمد حسین حجازی نمونه‌ای منحصر به فرد نیست و درد اصلی جای دیگری است. به بهانه‌های مختلف هر روز افراد مستقل و استعدادهای توانمند نادیده گرفته می‌شوند و امثال این شخص بالا می‌آیند و امروز کار به جایی رسیده است که در مجموع فضایی رانتی بر مسئولیت‌ها مستولی شده که به اسم امنیت و لزوم آمدن افراد «خودی» گلوگاه مردمی انقلاب را در حد چند آقازاده تنگ کرده و آنچه سهم مردم از این انقلاب را تشکیل می‌دهد جز هزینه و حضور همیشگی برای دفاع نیست. تا وقتی چنین رشدهای قارچ‌گونه‌ای در طبقات قدرت متوقف نشود انتقادهای ما از مذاکرات و برجام و امثالهم در میان عموم به عنوان دفاع از اینگونه ویژه‌خواری‌ها برداشت می‌شود و به همین دلیل هرگز گفتمان‌مان مورد قبول عموم مردم واقع نمی‌گردد. همچنین این سیاسیون با زد و بندهایی که دارند هرگز مقاومت لازم را بر آرمان‌ها نشان نمی‌دهند و در نتیجه تمام تلاش‌های پا برهنگان و آرمان‌خواهان به عنوان وجه‌المعامله توسط نمایندگان سیاسی‌شان مصرف می‌شود و بلکه می‌سوزد و از بین می‌رود.

به قول شاهنامه:
زیانِ کسان از پیِ سودِ خویش / بجویند و «دین» اندر آرند پیش
دلِ من پر از خون شد و روی زرد / دهن خشک و لبها شده لاژورد ...

پی‌نوشت 1:
خبر استعفای وزیر بهداشتِ فنلاند به جرم برقرار کردن دو تماس بین‌المللی با همسرش از هزینه‌های عمومی که در رسانه‌هایمان پخش شد نیز نمکی بود بر زخم‌های اخیر...

پی‌نوشت 2:
یک پیشنهاد به آقازاده مزبور برای کم کردن فشار افکار عمومی؛ جسارت کنند و فهرست اموال‌شان را منتشر کنند!



به آنتی اولیگارشی بپیوندید👇

https://t.me/joinchat/AAAAAEOL5PA81hI9ioK_EA