‍ 🔻احمدی‌نژاد: «سوال است که چرا خاوری را ممنوع‌الخروجش نکردند؟»

‍ 🔻احمدی‌نژاد: "سوال است که چرا خاوری را ممنوع‌الخروجش نکردند؟"

▪️[ ۱۹ اسفند ۹۷ ]دکتر احمدی‌نژاد در مصاحبه روزنامه اصلاح‌طلب شرق: خاوری پرونده‌ای در خوزستان داشت؛ حکم جلبش هم صادر شده بود؛ از تهران به خوزستان گفتند پرونده را به تهران بفرستید؛ پرونده را به تهران آوردند، بعد مجوز دادند و از کشور خارج شد! مسائل زیادی پشت این موضوع وجود دارد؛ مه‌آفرید در همین پرونده اعدام شد؛ برای من سؤال است؛ مقامات در این سطح برای خروج از کشور باید اجازه بگیرند، چرا ممنوع‌الخروجش نکردند؟ بیایید دادگاهش را علنی منتشر کنید تا مشخص شود چه کسانی در ایران پشتیبانش بودند؛ فقط خاوری بوده؟ من شخصا موافق مدیرعاملی او نبودم، ولی در این مورد رئیس‌جمهور تصمیم‌گیر نیست؛ وزیر اقتصاد نظرش این بود که قوی‌ترین فرد از نظر بانکداری در ایران همین خاوری است و واقعا هم همین‌طور بود، یعنی به بانکداری تجاری کاملا مسلط بود؛ اما سؤال این است که چرا اصرار شد پرونده‌اش از خوزستان به تهران بیاید و چرا ممنوع‌الخروجش نکردند

▪️ "مسئول تایید صلاحیت خاوری در سال ۸٧ و همچنین عدم ممنوع‌الخروج خاوری در سال ۹۰، محسنی‎اژه‌ای، وزیر اخراجی اطلاعات در ۳ مرداد سال ۸۸ و در ادامه دادستان وقت در زمان ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضاییه است "

▪️[ ۹ آذر ۹٧ ] حسینی، وزیر اقتصاد دولت دهم در برنامه دستخط: وزارت اطلاعات آقای خاوری را تائید کرده بود؛ مگر من کشف کرده بودم؟ آقای خاوری قبل از آن [در زمان دولت خاتمی] مدیرعامل بانک سپه بود
💢تسنیم

▪️ [ ۱۶ شهریور ۹٧ ] اژه‌ای، معاون اول قوه قضاییه در نمازجمعه تهران: در پرونده ۳،۰۰۰ میلیاردی برخی جاها می‌نشینند و می‌گویند خوردند و بردند؛ زمانی که مه‌آفرید دستگیر شد ۲،۸۵۰ میلیارد بدهی وجود داشت که به بیت‌المال برگشت و از وی ۶۴۳ میلیارد هم جزای نقدی گرفته شد.
💢فارس

▪️[ ۴ شهریور ۹٧ ] اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری: در پرونده موسوم به ۳۰۰۰ میلیاردی مردم فکر می‌کردند در این پرونده، بردند، خوردند؛ در حالی که در این پرونده زمانی که مه‌افرید خسروی به عنوان متهم اصلی دستگیر شد حدود ۲۹۰۰ میلیارد بدهی داشت که علاوه بر بازگشت کل این میزان از خود متهم، حدود ۶۲۵ میلیارد تومان هم جزای نقدی گرفته شد
💢ایسنا

▪️[ ۱۵ بهمن ۹۵ ] اداره کل حقوقی قوه‌قضا: ممنوع‌الخروج کردن افراد نیاز به دستور مقامات قضائی دارد که برعهده دادستان کل کشور است.
💢تسنیم

▪️[ ۲۱ شهریور ۹۴ ] جهرمی، مدیرعامل وقت بانک صادرات در مصاحبه‌ای با روزنامه اعتماد: دادگستری خوزستان می‌خواسته خاوری را دستگیر کند که با یک سفارشی این اتفاق نمی‌افتد؛ چرایی بازداشت نشدنش را از آقای محسنی‌اژه‌ای، دادستان وقت کل کشور بپرسید.
💢خبرآنلاین

▪️[ ۲۲ مهر ۹۲ ] محسنی‌اژه‌ای، دادستان وقت کل کشور: روزی که خاوری قصد خروج از کشور را داشت، اتهامی متوجه او نبود.
💢فارس

▪️[ ۱۳ مرداد ۹۱ ] احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال دانشجویان در خصوص فرار خاوری: حرف‌هایی که می‌توانم به شما بگویم، یک ششم حرف‌هایی است که نمی‌توانم بگویم؛ مدیر عامل بانک ملی را چه کسی فراری داد؟ ما فراری دادیم؟ من مکاتبه کردم با تمام مراجع مسئول، گفتم این آقا، این آقا و این آقا فراری دادند؛ این کلید مسائل، بیاورید تا مسائل روشن شود.
💢مهر

▪️[ ۲۱ خرداد ۹۱]قاضی دادگاه فساد مالی: خاوری ممنوع‌الخروج نبود.
💢فارس

▪️[ ۱۵ مهر ۹۰ ] مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دهم: تایید صلاحیت خاوری در زمان وزارت محسنی‎اژه‌ای، وزیر سابق اطلاعات صورت گرفته بود.
💢ایرنا

▪️[۱۴ مهر ۹۰] حراست وزارت اقتصاد: صلاحیت خاوری در ۸٧ تایید شد.
💢ایسنا

▪️[ ۲۳ شهریور ۹۰ ] احمدی‌نژاد، چند روز قبل از فرار خاوری (در هفته اول مهر ۹۰) طی سخنانی در اردبیل نسبت به فرار وی هشدار می‌دهد .

▪️[ ۲۲ فروردین ۸۸ ] خاوری ۴ سال بعد، با حکم حسینی وزیر اقتصاد، مدیر عامل بانک ملی شد.
💢فارس

▪️[ ۱۶ آذر ۸۴ ] احمدی‌نژاد در همان ماه‌های ابتدایی دولت، خاوری، مدیر بانک دولتی سپه در دولت خاتمی را برکنار کرد.
💢فارس

▪️[ ۱۲ تیر ۸۴ ] ۱٧۰ تن از نمایندگان اصولگرا و اصلاح‌طلب مجلس هفتم طی نامه‌ای به احمدی‌نژاد، خواستار ادامه فعالیت خاوری، "این خدمتگزار راستین و مردمی سیستم بانکی کشور" شدند.
💢انتخاب

▪️[ ۲۵ خرداد ۸۴] خاوری در انتخابات از هاشمی‌رفسنجانی اعلام حمایت کرد.

▪️ خاوری در دولت خاتمی، مدیرعامل بانک دولتی سپه بود.
💢فارس


💢maktubat
@antioligarchie