…. 🔴 طعمه‌های تریلیون دلاری برای اقتصاد آمریکا

#تحلیل
#برگی_از_تاریخ


🔴 طعمه های تریلیون دلاری براي اقتصاد آمریکا

⭕زمانی که صدام ارتش خود را در مرز کویت مستقر کرده بود، خانم آپریل گلاسبی سفیر آمریکا در عراق به دیدار صدام رفت. خانم سفیر به صراحت به صدام گفت آمریکا در دعوای برادران دخالت نمیکند، این مشکلی بین شما و کویت است که باید بین خودتان حل شود. صدام با این اعلام موضع آمریکا خیالش راحت شد و مطمئن گردید در صورت اشغال کویت از ناحیه آمریکا خطری او را تهدید نمیکند. بلافاصله دستور حمله به کویت را صادر کرد.آمریکا بعد از قرار گرفتن صدام در موقعیت بی بازگشت اعلام کرد سفیر مواضع شخصی خود را به صدام اعلام کرده و موضع رسمی دولت آمریکا به هیچ وجه این نیست.
سفیر به واشنگتن فراخوانده شد و دیگر از او خبری نشد. البته مرغ پخته هم به این ادعا میخندد که سفیر ابر قدرتی مثل آمریکا در موضوعی چنین مهم موضع شخصی خود را بیان کند.

⭕ در آنزمان صندوق ذخیره ارزی کشور مینیاتوری کویت که به اندازه ایران صادرات نفت داشت مالامال از دلار بود. عربستان بعنوان برادر بزرگ کشورهای حاشیه خلیج فارس چنان مرعوب شده بود که از ترس حمله عراق به خاکش تا استقرار كامل نیروی های نظامی آمریکا در عربستان جرئت محکومیت اشغال کویت را پیدا نکرد، در صورتیکه منطقاً می بایست سریع و شدیدترین موضع را این کشور بگیرد. بسیاری از اتباع دیگر کشورهای ثروتمند خلیج فارس از ترس به اروپا و آمریکا گریختند در حالیکه ده ها و صدها کیلومتر از صحنه جنگ دور بودند.

⭕ آمریکا صدام احمق را در تله ای که با ظرافت طراحی شده بود حسابی گیر انداخت . حالا که صدام با چراغ سبز او کویت را اشغال کرده بود در قامت آزاد کننده این کشور همه دنیا را پشت سر خود جمع کرد. امیر کویت که به عربستان گریخته بود کلید صندوق ارزی پر و پیمان خود را به برادر بزرگ‌تر ملک فهد داد تا در اختیار آمریکای تاجبخش قرار دهد. نه تنها کلید صندوق ارزی کویت بلکه کلید صندوق همه کشورهای ثروتمند خلیج فارس از جمله عربستان عملاً در اختيار آمريكا قرار گرفت تا هر طور که صلاح میداند دولا پهنا برایشان فاکتور صادر کند. در هر كدام از اين كشورها كه پایگاه نظامی داشت آنرا وسعت داد و در هرکدام که نداشت به خرج خودشان ایجاد کرد ، این حاتم بخشی ها بی دلیل نبود ، لولوخورخوره درنده ای چون صدام که از بکار بردن سلاح شیمیائی علیه ملت خود ابائی نداشت در چند قدمی بره های بی دفاع بود، چون این کشورهای تا بخواهی قدرت مالی دارند اما قدرت نظامی نه، ارتش‌ها یشان بیشتر انبار سلاح های پیشرفته هستند تا یک ارتش آماده رزم، اکثر پرسنل نظامی شان هم که مزدوران بنگلادشی، پاکستانی و هندی هستند.

⭕ آمریکا و متحدانشان طی سه هفته بمباران عراق را به گوشت نخود تبديل کردند و بعد طی یک راه پیمائی بدون هیچ مقاومتی تا دروازه های بغداد پیش رفتند، البته با چندین نفر تلفات که همگی در تصادفات خودروهای نظامی در حين حرکت به سمت بغداد کشته شدند نه بدست نظامیان عراقی.
آمریکا تا توانست انبارهای سلاح های خود را که تاریخ انقضاء شان رسيده يا گذشته بود در اين جنگ بكار گرفت و چند برابر هزينه واقعي آنها براي أعراب ثروتمند فاكتور صادر كردند، سلاحهاي جديدشان را در ميدان جنگ واقعي با هزينه ديگران تست كردند، ده ها ميليارد دلار سلاح به كشورهاي منطقه فروختند، پایگاه های نظامی قبلی را گسترش و جدید ها را احداث کردند و تا ابد اعراب خلیج فارس را مدیون خود کردند و در عمل به آنها نشان دادند که بدون چتر نظامی آنها چقدر شکننده و آسیب پذیرند. با یک تیر چند نشان مهم زدند، علاوه بر تحکیم موقعیت نظامی و معنوی خود در منطقه چند تریلیون به اقتصاد خود تزریق کردند.
به نظر می‌رسد مجدداً اقتصاد آمريكا نيازمند تزريقي چند تريليون دلاري است، البته با اين تفاوت كه اينبار سكان آمريكا نه به دست يك سياستمدار بلكه دست يك تاجر حرفه اي است، كه ابائي از بيان روشن أهداف اقتصادي و نظامي خود ندارد.
آيا تغيير تحولات منطقه نشان از چيدن دامي جديد اين بار براي ايران است؟ اگر چنين احتمالي وجود دارد..... سياستمداران ما هوشيار باشند و نظاميان هم هوشيارتر.

✍نویسنده: ناشناس
💢کانال تفکر انتقادی

@antioligarchie