در مغز انسان هورمون سروتونین به عنوان کنترل کننده همه نوروترانسمیترهای دیگر مغزی است

در مغز انسان هورمون سروتونین به عنوان کنترل کننده همه نوروترانسمیترهای دیگر مغزی است. سروتونین مانند رهبر ارکستر سمفونی می کند. همانطور که رهبر ارکستر، صدا و صوت و نظم آلات موسیقی را در گروه نوازندگان کنترل می کند تا نوتهای موسیقی به خوبی نواخته شوند، سروتونین هم در بدن کاری مشابه انحام میدهد.

بله، سروتونین کنترل، نظم دهی، و عملکرد صحیح سایر هورمونهای بدن ما را در اختیار دارد. سروتونین را هورمون خوشبختی نیز نامیده اند. ترشح کافی سروتونین عقلانیت و سلامت روانی را به همراه دارد.

سروتونین توسط ناقل کنندگان در بدن پخش می شود. کار "ناقل کنندگان سروتونین" (که نوعی پروتئین هستند) این است که بعد از ترشح سروتونین در بین سیناپس های عصبی، آنها را دوباره جذب کند. در غیر این صورت، سروتونین دوام چندانی نیافته و از بین می رود.

مطالعات نشان داده است که فقدان "ناقل کنندگان سروتونین" سبب بالا رفتن احتمال اعتیاد به الکل، افسردگی، وسواس، هراس اجتماعی، فشارخون بالا، و "عشق رمانتیک" شود.

این پروتئین یا همان "ناقل کنندگان سروتونین" در انسان توسط ژنی به نام "SLC6A4" ساخته می شود. این ژن می تواند در طول زندگی یا در دوره جنینی دچار شکستگی کروموزومی شود. افرادی که فاقد این ژن هستند خصوصیات رفتاری خاصی دارند.

💗عشق رومانتیک💗
عشق رومانتیک، حالتی است که در آن فرد از جاذبه عاطفی با جنس مخالف لذت می برد.

افرادی که دچار بیماری "عشق رومانتیک" می شوند به راحتی تحت تاثیر حرف معشوق قرار می گیرند. کافی است معشوق به او کمی توجه کند و یک دسته گل با چهار بیت شعر عاشقانه برایشان بفرستد. اینجاست که او خانه و کاشانه و درس و کار و کشور و بچه و پدر و مادر و تمامی ارزشهای فرهنگی را زیر پا گذاشته و دل به معشوق می دهد. دیده شده است که این فرد از شغل بسیار خوب استعفا داده، کودک سه ساله اش را رها کرده، به مادر و پدر سالمند خود پشت کرده و به طرف معشوق به پرواز در آمده.

به این افراد باید مانند یک بیمار نگاه کرد. علت این بیماری "کمبود ناقل کنندگان سروتونین" یا به عبارتی "کمبود ناقل کنندگان عقل" است

🌸کانال اسرار روانشناسی و آرامش🌸👇
https://telegram.me/joinchat/BrVstDwDZRrhJEgMY-rijA