در ارتباط با کیف پول‌هایی که امکان Spot Trading با بهره‌گیری از API صرافی بایننس دارند و به عبارتی تمام امکانات Trade بایننس رو در

در ارتباط با کیف پول‌هایی که امکان Spot Trading با بهره‌گیری از API صرافی بایننس دارند و به عبارتی تمام امکانات Trade بایننس رو در خودشون مجتمع کردند توجه داشته باشید که این کیف پول‌ها ملزم به تبعیت از تمامی قوانین و‌‌ شرایط صرافی بایننس هستند و در قوانین و شرایط خودشون نیز به این موضوع اشاره شده که قابلیت Trade این کیف پول تابع قوانین و تصمیمات بایننس هست. بنابراین اینکه قوانین جدید بایننس چه تاثیری روی امکانات Trade این کیف پول‌ها یا هر شخص ثالث دیگری که از API بایننس استفاده می‌کنه می‌گذاره هنوز مشخص نیست.

اگر به نحوه عملکرد این کیف پول‌ها دقت کرده باشید به جای گرفتن اطلاعات شخصی (نام، ایمیل و...) مثلا تنها با گرفتن آدرس BNB شما براتون در صرافی بایننس متمرکز اکانت ایجاد می‌کنند و بنابراین صرافی بایننس به اطلاعات شخصی شما مثل نام و ایمیل و... دسترسی نخواهد داشت. این یکی از امکانات API بایننس برای Brokerها است که بتونن Sub-account ایجاد کنن. Sub-accountها معمولا با یک رشته کاراکتر منحصر بفرد زیرمجموعه اکانت اصلی شناسایی می‌شن و با استفاده از اون رشته یک ایمیل مجازی براشون ساخته می‌شه و ثبت‌نام می‌شن و برای هر یک از اونها یک API Key تعریف می‌شه که در اختیار Broker هست و قابلیت‌های دریافت و برداشت و Trade رو می‌تونن از طریق API به صورت اختصاصی برای هر کاربر داشته باشند.

با این توضیحات به چند نکته می‌بایست توجه داشت:

۱- شما همیشه وابسته به اون Broker هستید و اکانت مستقلی که بتونید مستقیما باهاش در صرافی بایننس ورود کنید نخواهید داشت بنابراین نگهداری رمز ارز در اینگونه سرویس‌ها ریسک زیادی داره. برای تبادل هم بستگی به اعتماد شما به اون سرویس‌دهنده داره.

۲- از اونجایی که Sub-accountها در اختیار بروکر هست، اگر بروکر بخواهد قوانین صرافی رو نادیده بگیره و مثلا برای کاربران کشورهای ممنوعه Sub-account ایجاد کنه از قوانین صرافی تخلف کرده که ممکنه عواقبی برای اکانت بروکر و تمامی Sub-accountهای ایجاد شده توسط اون به وجود بیاد.

۳- بروکرها معمولا اکانت‌های وریفای شده از نوع Advanced دارند. درباره Sub-accountهای این‌ها هنوز محدودیتی اعلام نشده و با یک String منحصر بفرد (مثلا آدرس BNB که برای هرکس منحصر بفرده) می‌تونن Sub-account بسازند و نیازی به ارسال اطلاعات تکمیلی درباره هر کاربر زیر مجموعه به بایننس ندارند.

جمع‌بندی اینکه استفاده از این سرویس‌دهنده‌های واسط بستگی به اعتماد شما به آن‌ها داره و همچنین نیازمند آگاهی شما در رابطه با نحوه عملکرد آن‌هاست.

شخصا تمایلی به استفاده از سرویس‌های واسط و صرافی‌های کوچکی که از API صرافی‌های بزرگ استفاده می‌کنند ندارم اما اگر شما تصمیم به استفاده از این گونه سرویس‌ها گرفتید حتما این نکات رو رعایت کنید:

۱- به هیچ عنوان دارایی‌هاتون رو در اکانت ساخته شده توسط این سرویس‌ها نگهداری نکنید. نهایتا بعد از بررسی کافی و اگر تونستید اعتماد کنید، برای تبادل لحظه‌ای استفاده کنید و سریع خارج کنید.

۲- دائما اخبار و اطلاعیه‌های سرویس‌دهنده رو پیگیری کنید که محدودیتی براتون ایجاد نشده باشه.

@cryptobyalireza