✅ روش‌های نوین کسب درآمد از ارزهای دیجیتال

✅ روش‌های نوین کسب درآمد از ارزهای دیجیتال

قدیم‌تر وقتی صحبت از بیتکوین یا ارزهای دیجیتال می‌شد، عموما ذهن افراد به سمت ماینینگ می‌رفت. برای تازه‌کارها به زبان بسیار ساده ماین کردن یا استخراج یک ارز یعنی شما قدرت پردازش در اختیار شبکه قرار بدین و در ازای اون پاداش بگیرید. در واقع برای اعطای پاداش به ماینری که با قدرت پردازش خودش موفق شده کار مشخصی رو در شبکه انجام بده مقداری ارز جدید استخراج می‌شه و به اون ماینر تعلق می‌گیره. بعدها که صرافی‌های بزرگ مثل بایننس ظهور پیدا کردن، مباحث Trade ارزهای دیجیتال قوت گرفت. اما این روزها فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیشتری در اکوسیستم ارزهای دیجیتال وجود داره که کمتر کسی به خصوص در ایران باهاش آشنا هست. قصد دارم در چند پست که به مرور زمان منتشر خواهم کرد درباره این فرصت‌های جدید کسب درآمد باهاتون صحبت کنم.

۱- راه‌اندازی Validator Node در شبکه‌های PoS

ارزهای جدید عموما از الگوریتم‌های Proof of Stake به جای Proof of Work استفاده میکنن. ارزهای قدیمی‌تر مشابه بیتکوین که با الگوریتم‌ PoW کار می‌کنن معمولا ماین می‌شن. یعنی باید برقی مصرف بشه، قدرت پردازشی ایجاد بشه، به زبان ساده یک معمای نرم‌افزاری نسبتا پیچیده‌ با استفاده از اون قدرت پردازش حل بشه تا بلاک جدیدی ایجاد بشه و نهایتا به کسی که این کار رو با موفقیت انجام بده مقداری از اون Coin به عنوان پاداش اعطا میشه. این روش به دلایل مختلف مقرون به صرفه نیست بویژه به خاطر مصرف بالای برق توسط دستگاه‌های ماینینگ. ضمن اینکه TPS پایینی داره. یعنی تعداد تراکنش در ثانیه در بلاکچین‌های با الگوریتم PoW به نسبت پایینه و ارزهای اینچنینی از مشکلات مقیاس‌پذیری رنج می‌برن. اما در مقابل در ارزهای با الگوریتم جدیدتر یعنی PoS دیگه خبری از ماین کردن و استخراج به اون شکل نیست. در این شبکه‌ها تعدادی Validator Node که سرورهای معمولی در سراسر دنیا هستند وظیفه تایید تراکنش‌ها و ایجاد بلاک‌ها رو بر عهده دارند و به نوعی جایگزین ماینرها شدن. اینجا دیگه قدرت پردازش آنچنانی و دستگاه‌های استخراج و مصرف برق نیاز نیست‌. اگه اخبار رو دنبال کنید قطعا خبر راه‌اندازی اتریوم ۲ رو شنیدین که بعد از چندسال توسعه موفق شد الگوریتم خودش رو از PoW به PoS تغییر بده و این موضوع باعث میشه که مقیاس‌پذیری اتریوم تا حد زیادی افزایش پیدا کنه. این Validator Node ها در واقع یک سرور فیزیکی یا ابری هستند که روی اون‌ها نرم‌افزارهای مربوطه نصب میشه و در شبکه به فعالیت می‌پردازند و در ازای تایید تراکنش‌ها یا ایجاد بلاک از شبکه کارمزد می‌گیرن و کسب درآمد می‌کنن.
برای مثال در شبکه توموچین که از الگوریتم PoS استفاده می‌کنه، ۱۵۰ Masternode وجود داره که وظیفه تولید بلاک و تایید تراکنش‌ها رو به عهده دارن. شما با داشتن حداقل ۵۰ هزار عدد Tomo و راه‌اندازی یک سرور نسبتا ارزان در سرویس‌دهنده‌های ابری مثل AWS یا Digital Ocean به راحتی می‌تونین یک Masternode راه‌اندازی کنین بازگشت سرمایه شما سالانه چیزی در حدود ۳۵ درصد خواهد بود که به ارز Tomo به صورت لحظه‌ای (هرچند دقیقه یکبار) به کیف پول شما پرداخت می‌شه.
ادامه دارد....
@cryptobyalireza