✍ چرا گزارش رسانه‌های غربی در خصوص ناآرامی‌های اخیر ایران و اعتراضات تونس متفاوت است؟

✍ چرا گزارش رسانه های غربی در خصوص ناآرامی‌های اخیر ایران و اعتراضات تونس متفاوت است؟


راینر روپ Rainer Rupp تحلیلگر، نویسنده و مامور مخفی سابق آلمان شرقی در مصاحبه با شبکه راشا تودی (آلمانی) در پاسخ به این سوال گفت:

رسانه‌های آلمانی واکنش‌های متفاوتی داشتند. در این دو کشور علیه رویکردهای نئولیبرال اعتراض می شد. این اعتراض ها به چه معناست؟ مانند جریان‌هایی است که در کشور ما نیز می افتد و اعتراض به کاهش طرح‌های اجتماعی است. کاهش حقوق‌های بازنشستگان، عدم حمایت از بیکاران و غیره. این روندی است که حتی کشورهای پیشرفته ما را نیز در بر می گیرد. یک نگاهی به اروپا بیندازید. از لیسبون تا آتن. ما در اکثر نقاط شاهد چنین اعتراضاتی هستیم. اما در مورد ایران گزارش‌ها کاملا متفاوت است. در حالی که در هر دو کشور علیه حکومت‌ها و یا حداقل علیه کسانی که حامی رویکردهای نئولیبرال هستند، اعتراض می شود.
اما چرا گزارش ها از این اتفاقات در این کشورها متفاوت است؟ به نظرم کاملا ساده است. کسانی که علیه شان اعتراض می شود، دوستان ما هستند. در گزارش‌ها افرادی که اعتراض می کنند را انسان‌های بد و اقدامات آنها را ناپسند نشان می دهند. تصور می شود که به این افراد (معترضان) که نادان هستند و نمی فهمند باید چیزهایی یاد داد. پیشرفت و توسعه را برایشان معنی کرد! حتی در صورت نیاز به وسیله‌ی پلیس. اما در ایران، جایی که رئیس جمهور روحانی حضور دارد و قبل از آن احمدی نژاد کاملا سیاست های اجتماعی را دنبال می کرد، (روحانی) که سر کار آمد، سیاست‌های نئولیبرال را پیش گرفت و طرح‌های حمایتی و اجتماعی که در دوران احمدی نژاد جهت حمایت از فقیران، بیکاران و غیره انجام می شدند را کاهش داد. و این در برنامه بودجه سال جدید هم آورده شده بود. بنابراین اعتراضات علیه سیستم یا حکومت آیت‌الله ها انجام نشد، بلکه اتفاقا علیه روحانی که به عنوان اصلاح طلب Reformer انتخاب شد و یا تکیه گاه امید Hoffnungsträger برای غربی ها قلمداد می شد، اعتراض می کردند.


@dachstudien
🇪🇺🇩🇪


متن کامل مصاحبه در لینک زیر:
https://deutsch.rt.com/meinung/63614-drohnen-in-syrien-proteste-im-iran-nato-in-brandenburg-interview-mit-rainer-rupp/