۱ – Facebook.. این سایت بزرگترین شبکه‌ اجتماعی دنیاست و دارای بیشترین کاربران فعال است

1 – Facebook

این سایت بزرگترین شبکه‌ اجتماعی دنیاست و دارای بیشترین کاربران فعال است. فیس‌بوک اولین سایتی بود که تعداد کاربران آن از مرز 1 میلیارد نفر گذشت.

علاوه بر امکان ارتباط با دوستان و آشنایان، می‌توانید به اپلیکیشن‌های مختلف فیس‌بوک دسترسی یابید و حتی کسب و کارتان را تبلیغ کنید.

2 – WhatsApp

با وجودیکه فیس‌بوک در سال این اپلیکیشن را در سال 2014 خریداری کرد، این برنامه به عنوان یک اپ مستقل باقی مانده است.
این اپلیکیشن خیلی بعدتر از فیس‌بوک وارد عرصه شد ولی توانست توجه میلیون‌ها نفر از مردم دنیا را به خود جلب کند. در این اپلیکیشن می‌توان به راحتی ارتباطات لحظه‌ای را با سایر افراد و گروه‌ها برقرار نمود.
تماس واتس اپ یکی از گزینه‌های پرطرفدار این برنامه است.
تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 1 میلیارد نفر

3 – QQ

پلتفرم Tencent QQ که با نام QQ شناخته می‌شود، یک برنامه پیام‌رسان و شبکه اجتماعی است که پس از راه‌اندازی در چین، امکان استفاده از آن در سایر نقاط دنیا نیز آزاد شد.
از طریق این اپلیکیشن می‌توانید با پیام‌های متنی، تماس تصویری و تماس صوتی با دوستان‌تان ارتباط بگیرید.
حتی یک مترجم داخلی نیز در اپلیکیشن وجود دارد که با آن می‌توانید چت‌ها را به زبان دیگری ترجمه کنید.
تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 855 میلیون نفر

4 – WeChat

این اپلیکیشن یک برنامه پیام‌رسان و تماس صوتی است که قابلیت تماس با افراد دلخواه را به شما می‌دهد. این برنامه نیز توسط Tencent در چین توسعه داده شد و در کنار QQ به راحتی می‌توان از آن استفاده کرد. طبق گزارش‌های برخی منابع، تعداد کاربران این اپ در حال نزدیک شدن به کاربران واتس‌اپ است.
تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 700 میلیون نفر

5 – QZone

همانند وی‌چت و QQ، پلتفرم QZone نیز یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی توسعه داده شده توسط Tencent است. این برنامه به شما قابلیت اشتراک‌گذاری تصاویر، تماشای ویدئوها، گوش دادن به موسیقی، نوشتن در بلاگ و خاطرات و… را می‌دهد.
همچنین امکان شخصی‌سازی ظاهر صفحه‌تان در این پلتفرم فراهم شده است.
تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 640 میلیون نفر

6 – Tumblr

این سرویس از 2013 تحت مالکیت یاهو درآمد است و به عنوان یک شبکه اجتماعی و پلتفرم میکروبلاگ، قابلیت یافتن و دنبال کردن بلاگ‌هایی که دوست دارید را به شما می‌دهد.
همچنین می‌توانید در این پلتفرم در مورد هرچیزی که فکرش را می‌کنید مطلب یا محتوای مولتی مدیا ارسال کنید.
امکان شخصی‌سازی همه‌چیز در این پلتفرم وجود دارد.
تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 555 میلیون نفر

7 – Instagram

اپلیکیشن اینستاگرام به عنوان یک شبکه اجتماعی خاص برای به اشتراک‌گذاری تصاویر و ویدئوها ساخته شد. با این اپلیکیشن اشتراک‌گذاری تصاویر، می‌توانید با دوربین گوشی موبایل‌تان بهترین تصاویر زندگی‌تان را بگیرید و آنرا به یک اثر هنری تبدیل کنید.
اینکار با قابلیت گذاشتن فیلتر روی عکس‌ها فراهم شده و امکان ارسال آنها به سایر شبکه‌های اجتماعی مانند توئیتر و فیسبوک‌، باعث جذابیت بیشتر این اپ شده است.
اینستاگرام، الان بخشی از امپراتوری فیس‌بوک است.

تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 400 میلیون نفر

8 – Twitter

این شبکه اجتماعی امکان ارسال پیام‌های کوتاه متنی را می‌دهد (اصطلاحا توئیت). محدودیت کاراکترهای هر توئیت در توئیتر مدتی است به 280 کاراکتر افزایش یافته است.
با افزایش فروشگاه‌های آنلاین، توئیتر به کاربرانش اجازه تبلیغ و معرفی محصولات و حتی اجازه خرید مستقیم از طریق تویئت را داده است.

تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 336 میلیون نفر

9 – Google+

همانطور که از نام آن مشخص است، صاحب گوگل پلاس، غول دنیای تکنولوژی یعنی گوگل است. این شبکه‌ اجتماعی که براساس علایق کار می‌کند، قابلیت در ارتباط بودن با سایر افراد را از طریق اشترک‌گذاری پیام‌ها، تصاویر، ویدئوها، لینک‌های مفید و… می‌دهد.
همچنین امکان ویدئو کنفرانس از طریق سرویس Hangout به کسب و کارها این توانایی را داده که برند و محصولا‌‌ت‌شان را از طریق این پلتفرم تبلیغ و معرفی کنند.

تعداد فعلی کاربران فعال ماهانه: تقریبا 300 میلیون نفر

10 – Baidu Tieba

این پلتفرم که توسط یک شرکت چینی با نام Baidu of China ارائه شده، یک فروم اجتماعی برپایه جستجوی کلمات