‍ 🔴به مناسبت روز جهانی اوتیسم …🔸از سال ۲۰۰۸ روز دوم آوریل به عنوان روز جهانی اوتیسم نامگذاری شده است که در ایران اکثرا به خاطر تقا

‍ 🔴به مناسبت روز جهانی اوتیسم


🔸از سال 2008 روز دوم آوریل به عنوان روز جهانی اوتیسم نامگذاری شده است که در ایران اکثرا به خاطر تقارن آن با تعطیلی 13فروردین و روز طبیعت توجه چندانی به آن نمی شود.


🔹اوتیسم یک اختلال رشدی است که مهارتهای کلامی و غیر کلامی و تعامل اجتماعی را تحت تاثیر خود قرار می دهد. اوتسیم در واقع تفاوت در شیوه های برقراری ارتباط همراه با الگوهای خاص رفتاری است که موجب می گردد مبتلایان نتوانند با استفاده از شیوه های معمول با دیگران و محیط خود تعامل کنند.


🔸هر سال که می گذرد بر تعداد کودکان مبتلای شهر و کشورمان افزوده می شود . کودکان و نوجوانان بسیاری هستند که به علت ابتلا به اختلال اوتیسم نیازمند تشخیص، آموزش و درمان می باشند. هنوز والدین بسیاری هستند که به علت ناآگاهی از اتیسم و درمان های مورد نیاز لحظات حساس و سرنوشت سازی را از دست می دهند. کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم در وهله ی اول نیاز به مداخلات رفتاری و آموزشی زود هنگام و برنامه ریزی شده دارند.آموزش در سال های اول زندگی می تواند کودکی مطرود و منزوی را به سوی تعاملات مثبت و سازنده سوق دهد.
@ambpsych

🔹نکته مغفول دیگر این است که گاهی هویت جامعه نیز درگیر عوارض ناشی از اختلال اوتیسم اجتماعی می شود و متاسفانه همچون اختلال اوتیسم فردی برای شناسایی و درمان آن اقدام مناسبی صورت نگرفته است.


🔸ارزشمند دانستن مفهوم کنشگری اجتماعی و تلاش برای یافتن روشهای مقابله با بی اعتنایی و انفعال اجتماعی و مداخلات بهنگام در حوزه فردی و اجتماعی آسیبهای ناشی از این اختلال را کاهش میدهد. پیشنهاد میکنم به جهت اهمیت موضوع و ضرورت افزایش حساسیت جامعه نسبت به این اختلال برای ترغیب فرد و جامعه به "کنشگری" دست به عمل بزنیم و با توانمند سازی خود و نزدیکانمان موانع را برطرف کنیم و لذت زندگی در جامعه ی پویا را با هم تجربه کنیم.
ایده های خود را در میان بگذارید.

🆔@ambpsych