دکتر موریس ستودگان ژانویه ۲۰۱۷.. 👇👇👇

دکتر موریس ستودگان ژانویه ۲۰۱۷

👇👇👇

⭕️ خون بازی پدیده ای جهانی در جوانان دیروز و امروز از دید آسیب شناسی ‼️

قسمت اول❗️


🔹ما روزانه در مدارس با صدها دختر و پسر جوان با ساعد و ران های خط خورده، زخمی روبرو هستیم. خود زنی، خودخراشی، خراشیدن، خون دیرن، خونمالی، تیغ زدن، احساس تیزی همه تعریف هایی هستند به زبانهایی مختلف دنیا و این نشان میدهد که این فنون مخصوص منطقه خاصی نیست و جهانی گشته است. خون بازی جدید ترین اسم این پدیده است که در فرهنگ غرب هم با کلمه بازی مشکل روانی آن را اگاهانه نسبی کرده اند. در یک بازی همیشه یک برنده و یک بازنده نیاز است، در این بازی چه کسی از چه دیدی برنده میباشد؟!

🔹عده ای از روانشناسان معتقدند که شاید به حقیقت درست باشد که این مشکل در جوانان تنها یک عقده روانی و احساس متعلق بودن به گروهی را تشدید میکند.

🔹آسیب زدن به خود فقط به جوانان در سنین بلوغ مربوط نمی‌شود و یا فقط اختلال بوردر لاین و یا دو قطبی دیگر نیست و این پدیده قدمی فراتر رفته و احساس بین نوجوانان را در متحد بودن "خون بازی" و یا ابراز شجاعت در پسران که هر چه بیشتر خدشه در پوست و عمیق تر آن شخص شجاع تر است .

قابل یادآوریست که این پدیده جدید نیست ولی انعکاس آن در شبکه های اجتماعی تازگی مورد توجه قرار گرفته.
تعجب نکنیم که با انتقال ارزشهای جهانی و با واردات ارزشها توسط فیلمها خانواده ها و جوانان این ارزشها را نیز می‌آموزند و یا آن را دیگر تابو نمیپندارند.

✨ فشارهای اجتماعی بر خانواده و انتقال فشارها بر کودکان و نوجوانان، انتقال ارزشهای کهنه، اختلالهای شخصیتی، انتقال فوبیها و وسواسها از والدین به کودکان، عدم اموزش مهارت برخورد با فشار و هیجان؛ عدم اموزش مهارت برخورد با مسایل جنسی در مدارس در سنین نوجوانی در دانش اموزان پسر و دختر چاله های اموزشی و احساسی ایحاد میکند که کورکورانه اموزه های اینترنتی را سرمشق خود میکنند.

🔹 اگر یادتان باشد پدران زیادی به محض عصبانیت و مشکلی دست به سیگار میبردند و یا شاید مادران هم دلیل انرا ارام شدن، مشکل را کم میکند و یا فکرم را ارام میکند، مینامیدند. هنوز افرادی که کودکان را مورد ضرب و شتم قرار میدهند و حتی خانواده هایی که در مقابل چشم کودکان دعوا و بحث میکنند، وجود دارد. این جهنم کودکان ماست نه خونبازی.

ادامه در پست بعدی👇👇👇


http://telegram.me/iranianspa