🚫خون بازی، مروری بر پدیده آسیب به خود در دختران نوجوان.. 👇👇👇

🚫خون بازی،مروری بر پدیده آسیب به خود در دختران نوجوان

💢ساعدهای خط خورده با تیغ، رده های خون دلمه بسته ، سرخ و کبود با صدای دخترانه دانش آموزانی که با خنده و بی هیچ نگرانی می گویند اسم این کار « خون بازی » است و باعث آرامش ما می شود.
👇👇👇
‼️ این محتوای فیلمی است که به تازگی در فضای مجازی دست به دست می شود و کاربران شبکه های اجتماعی با هیجان آن را به هم نشان می دهند و دست به دست می کنند.‼️

💢البته آسیب زدن به خود صرفا مختص دختران نوجوان نیست. پسرها نیز چنین رفتارهایی دارند .برای پسرها این موضوع بیشتر نشان دنده قلدر بودن شان است. اما در هر دو گروه گاهی این رفتارها با هدف نشان دادن خشم و نارضایتی از شرایط خانواده و محیط یا حتی فرونشاندن هیجان خشم رخ می دهد. گاهی هم مایلند با این روش ها توجه دیگران را جلب کنند.

💢وضعیت روانی نوجوانان ، دورنمایی از وضعیت داخل خانواده های شان است. وقتی خانواده ای نابسامان و پریشان است، طبیعتا فرزندش هم ناآرام، ‌مضطرب و خشمگین است. به همین علت برای بهبود وضعیت نوجوانان ،‌ تغییر را باید از خانواده آغاز کنیم.

💢از سوی دیگر، به فرزندان مان شیوه های صحیح بیان هیجانات را یاد نداده ایم. به اشتباه به آنها گفته ایم که باید هیجان هایی مانند خشم یا اندوه را ببلعند و نشان ندهند. در حالی که این هیجان ها از بین نمی روند و اگر در بستر طبیعی خودشان ظاهر نشوند ، روان نوجوان ها را می آشوبند و آستانه تحمل شان را پایین می آورند.

✅مسئولان آموزش و پرورش باید بدانند اگر می خواهند دانش آموزان رفتار سالم داشته باشند ، باید شیوه های برون ریزی صحیح هیجان خشم یعنی مدیریت صحیح عصبانیت را به آنها یاد بدهند اما متاسفانه هنوز جای آموزش مهارت های زندگی که یکی از آنها مهارت کنترل خشم است در نظام آموزشی ما خالیست .


http://telegram.me/iranianspa