⛔️ پدیده‌ای که روز به روز چشم و گوشمان را بیشتر به خود عادت می‌دهد …♦️دختر جوان بالای ساختمان ۱۰ طبقه‌ای رفته بود و می‌خواست به حی

⛔️ #خودکشی پدیده‌ای که روز به روز چشم و گوشمان را بیشتر به خود عادت می‌دهد.

♦️دختر جوان بالای ساختمان ۱۰ طبقه‌ای رفته بود و می‌خواست به حیات خود پایان بدهد که با حضور مامورین انتظامی و آتش‌نشانی و اورژانس از نظر خود منصرف شد.

♦️دلایلش هر کدام از موضوعات اجتماعی از مشکل مالی و عاطفی و خانوادگی که باشد فرقی نمی‌کند او تصمیم گرفته بود در این سن احساس سرخوردگی ناشی از ناکامی در زندگی را تحمل نکند.
♦️هنوز مراسم چهلم پریسا ارشادفر دانشجوی دانشگاه اورمیه نگذشته، هنوز دو هفته از خودکشی نافرجام دیگر دانشجوی دانشگاه نگذشته، هنوز پسر جوانی که چند روز پیش خود را از بالای ساختمانی در شیخ‌تپه پایین انداخت از بیمارستان مرخص نشده که امروز نام ارومیه بار دیگر با خبر خودکشی بر سر زبانها افتاد.

♦️اگر طبق تحقیقات صورت‌ گرفته طی دهه گذشته آمار خودکشی پایین آمده بود و اشخاصی مانند #سعید_مدنی این موضوع را نه در پایین بودن شاخص‌های مسبب معضلات اجتماعی که در بالا رفتن دیگر آمارهای اجتماعی منفی در جوانان نظیر بالا رفتن میزان مصرف مواد مخدره در جوانان، آمار ۴۰ درصدی دختران دانشجوی سیگاری، پایین آمدن سن فحشا به مرز تک رقمی شدن و ... می‌دیدند امروز با همان شرایط چیزی برخلاف تصورات اتفاق می‌افتد.

♦️در وهله‌ی اول به نظر می‌رسد صرف نظر از وجود تفکر خودکشی در شرایط سخت زندگی، در عمل ترس از پایان همیشگی، این حس ناکامی در زندگی را در گزینه‌های دیگری از خودکشی بیشتر نشان دهد و پرخاشگری ذاتی و خشونت برگرفته از نوع زندگی نوجوانان و جوانان بخصوص در بحران‌های شخصی در بالارفتن آمار فساد و مصرف مواد و افسردگی و... نمایان شود.

♦️ولی واقعیت امروز چیز دیگری نشان می‌دهد. شرایط غیر قابل تحمل زندگی خودکشی را رفته رفته به گزینه‌ای محتمل تر تبدیل می‌کند. طوریکه فقط در دوماه گذشته در جامعه‌ی آماری‌ای مانند اورمیه ۵ مورد اقدام به خودکشی مخابره شده است. این آمار غیر از تعداد واقعی خودکشی‌هاییست که یا خبری نمی‌شوند و یا در بیمارستان به‌دلایل خانوادگی و هزینه‌های بیمه مهر خودکشی نمی‌خورند.

✍ #یاور_سلطانی

منبع: جامعه شناسی


http://Telegram.me/iranianspa/