📛نگاهی به آخرین وضعیت مبتلایان به اختلال هویت جنسی در کشور⁉️

📛نگاهی به آخرین وضعیت مبتلایان به اختلال هویت جنسی در کشور⁉️

🔹بر اساس آخرین آمارهای ارائه شده از سوی سازمان پزشکی قانونی استان تهران، در ۶ ماهه نخست امسال، ۱۵۴۴ هزار مورد مراجعه به پزشکی قانونی تهران ثبت شده است که از این میان این تعداد، ۴۲ مورد مربوط به معاینه اختلال هویت جنسی بوده است که این آمار رقم قابل تأملی به‌شمار می‌آید. ضمن این‌که این آمار تنها مربوط به پزشکی قانون استان تهران است و احتمالاً آمار شهرستان‌ها بیش از این تعداد باشد. در این گزارش به وضعیت بیماران مبتلا به اختلال هویت جنسی در کشورمان می‌پردازیم.

🔹اختلال هویت جنسی یا تراجنسی (ترنس‌سکچوالیسم) اختلالی است که شخص مبتلا به آن در جسم یک جنسیت زندگی می‌کند اما هویت و روحیات جنسیت دیگری را دارد. درواقع، جنسیت جسمی بیمار با جنسیت روحی او در تضاد است و شخص از پذیرش جنسیت ظاهری خود به‌شدت ناراضی است. در این حالت که از آن به‌عنوان برزخ جنسیت نیز نام برده می‌شود، فرد در دوگانگی جسمی و روحی قرار داد که هر کدام متعلق به یک جنسیت است.

⁉️آمار مبتلایان به اختلال هویت جنسی

🔹بنابر آمار اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی، از هر صد هزار پسر متولدشده یک نفر و از هر چهارصد هزار دختر متولدشده، یک نفر مبتلا به این اختلال هستند. در ایران آمار دقیقی در رابطه با این بیماران وجود ندارد و گفته می‌شود در بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر، یک نفر به این اختلال مبتلا می‌شود که عوارض آن از کودکی تا اوایل جوانی خود را نشان می‌دهد.

⁉️علل تربیتی و فیزیولوژیکی ابتلا به اختلال هویت جنسی

🔹علل تربیتی به الگوهای رفتاری برمی‌گردد که شخص در دوران کودکی خود از پدر، مادر و سایر اطرافیان اخذ می‌کند که ممکن است این الگوها با جنس او هم‌خوانی نداشته باشد. در خصوص علل فیزیولوژیکی نیز می‌توان به تحقیقات دانشگاه UCLA استناد کرد که براساس آن در دوران جنینی که مغز به بدن دستور دختر بودن یا پسر بودن می‌دهد، بدن این افراد از مغز نافرمانی می‌کند.

⁉️نرخ اقدام به خودکشی در مبتلایان به اختلال هویت جنسی

🔹مبتلایان به اختلال هویت جنسی، سخت‌ترین دوره زندگی خود را در دوران بلوغ طی می‌کنند و معمولاً تعدادی از آنها در این سنین از منزل فرار می‌کنند یا دست به خودکشی می‌زنند. حدود ۳۳ درصد از این بیماران اگر تحت درمان قرار نگیرند، خودکشی می‌کنند.براساس آمارهای جهانی، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد از بیماران مبتلا به TS به دلیل فشار ناشی از تضاد جسم و روح، دست به خودکشی می‌زنند و بقیه بیماران هم یا با انجام عمل جراحی تغییر جنسیت می‌دهند یا به افسردگی‌های شدید مبتلا می‌شوند.

🔹دلیل افزایش خودکشی در میان این بیماران این است که آنها نمی‌توانند خود را به جامعه نشان دهند و جامعه نیز برخورد درستی با آنها ندارد. خانواده این افراد هم معمولاً چنین اختلالی را نمی‌پذیرند و زمانی که فرد نتواند مشکل خود را با خانواده مطرح کند، به شدت آسیب می‌بیند و اگر در نوجوانی اطلاعی از TS بودن خود نداشته باشد، تصور می‌کند دچار انحراف جنسی است و امکان خودکشی در او زیاد می‌شود.
براساس آمارهای جهانی، بین ۴۰ تا ۶۰ درصد از بیماران مبتلا به TS به دلیل فشار ناشی از تضاد جسم و روح، دست به خودکشی می‌زنند و بقیه بیماران هم یا با انجام عمل جراحی تغییر جنسیت می‌دهند یا به افسردگی‌های شدید مبتلا می‌شوند.

⁉️مجاز شدن عمل تغییر جنسیت با صدور فتوای امام خمینی (ره)

🔹در کشور ما عمل جراحی تغییر جنسیت قدمتی بیش از ۳۰ ساله دارد. در سال ۱۳۶۳ بود که امام خمینی(ره) با صدور فتوایی عمل تغییر جنسیت را مجاز اعلام کردند و اولین کسی که این عمل جراحی را انجام داد مردی بود که پس از عمل، تبدیل به زن شد و مریم ملک‌آرا نام گرفت.


http://telegram.me/iranianspa