یکی از هزاران موردکاوی نقض حقوق مالکیت که خون باید گریست

یکی از هزاران موردکاوی نقض حقوق مالکیت که خون باید گریست

✅در محیط کسب‌وکار و فضای سرمایه‌گذاری کشور ایران با انبوهی سیاستمدار، مدیر و قاضی از خدا و خلق خدا بی‌خبر روبرو هستیم که با قدرت غیرپاسخگوی دراختیار خود، هر تصمیمی که می‌گیرند و هر بلی یا نه گفتن‌شان می‌تواند زندگی و سرنوشت تعداد زیادی از فعالان اقتصادی و کارآفرینان و کارگران را دگرگون کند. این بوروکرات‌های مواجب‌گیر از دولت و حکومت که حیات و ممات‌شان به رانت نفتی و چاکری و ارادات‌ورزی در برابر مقامات بالادست وابسته است معمولا کارهایی را که نباید بکنند می‌کنند و کارهایی را که باید بکنند نمی‌کنند.

✅تصمیمات ضدونقیض و بی‌ثباتی سیاست‌ها یک مانع و گیر اساسی در فرایند سرمایه‌گذاری و تولید به حساب می‌آید که هر سرمایه‌گذار بالقوه را از تصمیم ورود به کار تولیدی بلندمدت بکلی منصرف می‌کند. به این علت بود که گروه مطالعات محیط کسب‌وکار دفتر اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس با پشتیبانی و مساعدت‌های فکری و عملی آقایان سیدامیر سیاح و احمد مرکزمالمیری از دو سال گذشته روی موضوع بسیار مهم عدم‌تعهد مسوولان حکومتی به برنامه‌ها و سیاست‌هایی که وعده‌ داده‌اند متمرکز شده است.

✅ یکی از گزارش‌های موردکاوی‌ نقض حقوق مالکیت منتشره در مرکز پژوهش‌های مجلس (که سردار خالدی پژوهش و تهیه کرده است) به سرگذشت یک فعال معدنی در استان آذربایجان شرقی اختصاص یافته است که مواجهه وی با انواع ادارات و سازمان‌های ریز و درشت دولتی و نبود  رویه‌ها یا بی‌ثباتی تصمیم‌ها را به تصویر می‌کشد. در این گزارش می بینیم که چگونه تصمیمات ولنگارانه و عملکرد بی قید وبند مدیران دولتی اجازه پاگرفتن یک فعالیت تولیدی را نمیدهد و هر دو سرمایه و زندگی کاری و شخصی این فعال اقتصادی را نابود میکند. (حجم گزارش ۶۰ صفحه است اما محتوای اصلی آن در ۲۰ صفحه اول آمده است و بقیه آن به پیوست و اسناد و مدارک ادعایی طرفین اختصاص دارد. )
👇👇