جستجوهایی که جهت پیدا کردن همدم این ستاره انجام گرفته تاکنون ناموفق بوده است، اگر چه این تلاش‌ها نشان داد که این همدم می‌تواند فقط

جستجوهایی که جهت پیدا کردن همدم این ستاره انجام گرفته تاکنون ناموفق بوده است، اگر چه این تلاش‌ها نشان داد که این همدم می‌تواند فقط در کنار یک کوتوله قهوه‌ای یا یک سیاره پرجرم باشد.

پروکسیما قنطورس کوچکترین ستاره سامانه سه ستاره قنطورس است. منظومه این ستاره همچنین خانه سیاره "پروکسیما قنطورس بی" است که هم اندازه زمین است و در سال 2016 کشف شده است.

پروکسیما قنطورس بی که به نام پروکسیما بی هم شناخته می‌شود، یک سیاره فراخورشیدی در مدار ستاره کوتوله سرخ پروکسیما قنطورس، نزدیکترین ستاره به خورشید است.

رصدخانه جنوبی اروپا در اوت سال 2016 کشف پروکسیما بی را اعلام کرد. پروکسیما بی، یک سیاره زمین مانند است که در حال چرخش به دور ستاره‌اش در منطقه قابل سکونت می‌باشد.

دمای پروکسیما قنطورس بی در میزانی تخمین زده می‌شود که وجود آب به صورت مایع و بر روی سطح سیاره امکان‌پذیر می‌باشد.

این سیاره نزدیک‌ترین سیاره فراخورشیدی به منظومه شمسی است و همچنین به عنوان نزدیک‌ترین سیاره فراخورشیدی شناخته می‌شود که بطور بالقوه قابل زیستن است. سرعت این سیاره نسبت به زمین در حدود 5 کیلومتر بر ساعت است.

گفته می‌شود "پروکسیما قنطورس بی" به رغم فاصله نزدیک خود به پروکسیما قنطورس، نامزد احتمالی برای توانایی میزبانی از حیات است. در صورتی که تصور می‌شد این سیاره به دلیل شعله‌زن بودن پروکسیما قنطورس غیر قابل سکونت باشد و امکان حیات در آن وجود نداشته باشد.

هر کاوشگری که به این سیاره نزدیک شود به دنبال علائم زندگی بیگانگان بر روی آن است و یا حداقل تلاش می‌کند تا تعیین کند که آیا می‌تواند از حیات حمایت کند.

سال 2069 صدمین سالگرد قدم گذاشتن انسان بر ماه است که برای نخستین بار در سال 1969 اتفاق افتاد.

بنابراین فرستادن این کاوشگر به پروکسیما قنطورس نشان از یک پیشرفت چشمگیر و دومین شاهکار ناسا پس از فرود به ماه خواهد داشت.
https://goo.gl/QgU1qo