بااینکه میدانیم سن کیهان ۱۳٫۸ میلیار سال است اما چرا فواصل کیهانی با سن خود کیهان همخوانی ندارد؟!

بااینکه میدانیم سن کیهان 13.8 میلیار سال است اما چرا فواصل کیهانی با سن خود کیهان همخوانی ندارد؟!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
چرا فواصل کیهانی با سن کیهان همخوانی ندارد (قسمت اول)

ما تا چه فاصله‌ای از جهان را می‌‌توانیم ببینیم؟ سرعت نور، حد سرعت جهان است؛ بنابراین ممکن است با خود فکر کنید بیشترین فاصله‌ای که ما می‌توانیم به کمک ابزار رصد کنیم، ۱۳.۸ میلیارد سال نوری خواهد بود؛ زیرا سن جهان ۱۳.۸ میلیارد سال است؛ اما کاملاً در اشتباه هستید.

۱۳.۸ میلیارد سال نوری، در مقایسه با دورترین فاصله‌ای که ما می‌بینیم، رقمی بسیار کوچک است. در همین لحظه و به کمک ابزاری که در اختیار داریم، می‌توانیم در تمام جهات، فاصله‌ای برابر با ۴۶ میلیارد سال نوری را رصد کنیم و با یک محاسبه‌ی ساده، می‌توان پی برد که قطر جهان قابل مشاهده، ۹۲ میلیارد سال نوری است

روش‌های زیادی وجود دارند که علت این مشکل را توضیح می‌دهند؛ اما تنها یک روش وجود دارد که ما را به دقیق‌ترین پاسخ می‌رساند. در ادامه تمامی توضیحات را بررسی می‌کنیم.

مواد همه‌جا هستند و نور با سرعت نور حرکت می‌کند... این یک حالت پیش‌فرض است که همگان آن را در نظر می‌گیرند. جهان ما مملو از ستاره‌ها و کهکشان‌ها است و هر جا که بنگریم، می‌توانیم آن‌ها را ببینیم. این ستاره‌ها و کهکشان‌ها، تقریباً در همان لحظات اولیه‌ی تولد جهان شروع به شکل‌گیری کرده‌اند و شاید بتوان گفت شکل‌گیری آن‌ها پیش از هر چیز دیگری آغاز شد. هرچه ما صبر و حوصله داشته باشیم و انتظار بکشیم، می‌توانیم فواصل دورتری را ببینیم؛ زیرا نور همواره در خط مستقیم و با سرعت نور حرکت می‌کند. بنابراین پس از گذشت ۱۳.۸ میلیارد سال، انتظار داریم بتوانیم آن‌چه ۱۳.۸ میلیارد سال پیش رخ داده است، مشاهده کنیم و شکل‌گیری ستاره‌ها و کهکشان‌ها را پس از مه‌بانگ ببینیم.

ادامه دارد...
https://goo.gl/9zQnkK