‌نویسی_جدیدمایکروسافت_برای_رایانه‌های_کوانتومی

#زبان_برنامه‌نویسی_جدیدمایکروسافت_برای_رایانه‌های_کوانتومی

مایکروسافت می‌خواهد برای زمانیکه رایانه‌های کوانتومی به بازار بیایند آماده شود و بنابراین در تدارک یک زبان برنامه نویسی جدید است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ان آماده بود.

هنگامی که یکی از اولین رایانه‌های شخصی به نام "Altair 8800" در سال 1976 عرضه شد، مایکروسافت با زبان برنامه نویسی "Altair BASIC" آماده بود.

اکنون نیز مایکروسافت می‌خواهد به همان اندازه برای زمانیکه رایانه‌های کوانتومی در جریان اصلی قرار می‌گیرند، آماده شود. بنابراین یک زبان برنامه نویسی جدید و دیگر ابزارهای موجود برای فناوری‌های آینده در کنفرانس "Ignite" ارائه شده است.

شما هنوز هم نیاز به درک "کیوبیتس" (Qubits) و دیگر مفاهیم عجیب و غریب دارید، اما با یکپارچه سازی زبان‌های سنتی مانند C# و Python، مایکروسافت انجام محاسبات اصلی در ماشین‌های پیچیده را آسان‌تر می‌کند. در پردازش کوانتومی یک کیوبیت یا بیتِ کوانتومی واحد پایه‌ای پردازش کوانتومی و رمزنگاری کوانتومی بوده و مشابه بیت در رایانه‌های کلاسیک است.

کیوبیت کوچکترین واحد ذخیره اطلاعات و معیاری از مقدار اطلاعات کوانتومی است. از نظر فیزیکی، کیوبیت یک سامانه کوانتومی دو حالتی است، یعنی سیستمی که توسط مکانیک کوانتومی به درستی قابل توصیف است و هنگام اندازه گیری یکی از دو حالت ممکن خود را اختیار می‌کند. مانند قطبش یک فوتون که در اینجا، جهتِ قطبشِ عمودی و جهتِ قطبشِ افقی دو حالت ممکن برای سامانه هستند.

در یک سامانه کلاسیکی، هر بیت در هر لحظه، یا در حالت صفر یا در حالت یک است، اما اصل‌های مکانیک کوانتومی به کیوبیت اجازه می‌دهند که در همان حال، حالتی را برابر با برهم نهی دو حالت اصلی نیز اختیار کند، یعنی یک ویژگی که در پردازش کوانتومی بنیادی است.

به عبارتی، یک کیوبیت هم ممکن است در حالت‌های کلاسیکِ صفر و یک وجود داشته باشد و هم می‌تواند در حالت ترکیب این دو قرار گیرد (یعنی همزمان دارای هر دو حالت صفر و یک باشد). در واقع همین پدیده، تفاوت اصلی بین بیت‌های کلاسیک و کیو بیت‌ها است. انتقال کیوبیت‌ها بنیان دانش دورنوردی کوانتومی است.


است. حتی "راهنمای مبتدی" آی.بی.ام به طرز خنده‌داری غیرشفاف است. بیل گیتس در مورد ابتکارات جدید مایکروسافت، از فیزیک "هیروگلیف" نام برد و هنگامی که از مدیر عامل فعلی مایکروسافت پرسیده شد که آیا می‌تواند در یک جمله آن را توصیف کند، گفت: فکر نمی‌کنم. کاش می‌توانستم.

بنابراین، بگذارید فقط در مورد آنچه که می‌تواند انجام دهد، بحث کنیم. با استفاده از اصول برهم‌نهی (superposition) و درگیری (entanglement)، رایانه‌های کوانتومی می‌توانند انواع خاصی از مشکلات را بسیار سریع‌تر از بهترین ابر رایانه‌ها حل کنند.

که در حال حاضر زمان بسیاری می‌گیرند، در چند دقیقه یا چند ساعت انجام دهند. این به نوبه خود، به معنی اینست که مردم می‌توانند پاسخ‌های سوالات علمی را که قبلا غیر قابل پاسخگویی بوده‌اند، پیدا کنند.

https://goo.gl/opL71T