فرهاد قنبری:

فرهاد قنبری:
در نیوزیلند چهار نفر تفنگ برداشته و با خونسردی تمام وارد مسجد شده و به مدت پانزده دقیقه مردم را به تیر بسته اند. البته از این اتفاقات در دنیا کم نیست و همین سال گذشته پیرمردی به نام استفن پدوک در امریکا به مدت یک ساعت مردم را به تیر بست و دهها نفر را به کام مرگ کشاند.

اما مهم نحوه مواجه جامعه غرب با این افراد است.‌ رسانه های غربی به ندرت از عنوان تروریست برای این افراد استفاده می کنند. در بیشتر موارد از این دست سیاست مداران و رسانه های غربی با دادن صفاتی مانند، ضد اجتماعی و بیمار روانی به تروریست ها سعی می کنند چنین کنش خشونت باری را نه محصول یک ایدئولوژی یا گفتمان ( درست بر عکس مسلمانان) بلکه محصول یک اختلال فردی قلمداد نمایند. تصور کنید به جای مسجد یک سیاه پوست یا عرب به کلیسایی حمله می کرد بود آیا باز هم او را یک دیوانه ، روانی و ضد اجتماع می نامیدند؟؟

البته اینبار مسلمانان شانس بزرگی آوردند که خود قربانی اند و گرنه خدا می داند چه برخورد خشن و مواضع تندی در انتظارشان بود.

رسانه ها از مسلمانان یک نشانه ساخته اند، نشانه ای که با خشونت، عقب ماندگی، توحش و ترور در آمیخته است. وقتی یک ولگرد و بزهکار مهاجر در بلژیک دست به بمب گذاری و تیر اندازی می زند همه به نام عربی او توجه می کنند و هیچکس گذشته تاریک و عقده ها و سرخوردگی های اجتماعی او را بیان نمی کند ولی موقعی که شخصی با نام غربی این اقدامات را انجام می دهد تمام اتهامات او به مشکلات شخصی او نسبت داده شده و هیچ کلیتی در مظان اتهام قرار نمی گیرد.
این شکلی از خشونت پنهانی است که مدام از سوی غرب و رسانه های غربی در حق مسلمانان و جهان سومی ها در حال اعمال شدن است.

@kharmagaas