‍‍ فرهاد قنبری:

‍‍ فرهاد قنبری:
اسلاوی ژیژک در تحلیل شکل های مختلف خشونت از شیوه ای از خشونت پنهان سخن می گوید که در آن خشونت ورزی با ظاهری انسانی و عاشقانه در حق دیگران اعمال می شود اما خشونتی به مراتب شکننده تر و ظالمانه تر است. ژیژک برای توضیح این شکل از خشونت از دو شیوه مواجه عشاق با معشوق بی وفایشان سخن می گوید. در برخورد نوع اول همسر یا معشوقه پس از شنیدن این سخن که دیگر علاقه ای به او نداریم و به زودی به رابطه پایان خواهیم داد شروع به فحاشی و توهین و کتک کاری می کند. اما در شکل دیگر برخورد و مواجه، معشوقه به جای پرخاشگری می گوید:"می توانی مرا ترک کنی ولی بدان که من هنوز عاشق تو خواهم مانده و با یاد تو زیسته و به هیچ فردی به جز تو فکر نخواهم کرد و با یاد تو خواهم مرد"
ژیژک خشونت مستتر در پاسخ دومی را بیشتر از خشونت نوع برخورد اول می داند و معتقد است در نوع دوم فرد با اشغال جایگاه قربانی،؛ سوژگی و شخصیت طرف مقابل را نشانه رفته و او را در عذاب وجدانی همیشگی گرفتار و اسیر می سازد.

در این کلیپ معلمی چوپ را به دست دانش آموزان ضعیف داده و آنها را وادر می کند تا با چوب بر کف دست معلم بزنند.‌.. خشونت اعمال شده در حق کودکان در رفتار این معلم به شدت بیشتر از خشونت عریانی است که برخی معلمان در حق دانش آموزان ضعیف اعمال می کنند. این شکل خشونت ورزی شخصیت کودکان را نشانه گرفته و اجازه هر بهانه و واکنشی را از آنها می گیرد و آنها را با انبوهی از شرم و عذاب وجدان رها می سازد...
@kharmagaas