‍ 🌀 فدراسیون‌ها و اتحادیه‌های فوتبال ۳۲ تیمی که در جام جهانی روسیه حضور دارند، مجموعا ۳۸۶ قرارداد اسپانسرشیپ بسته‌اند …🌀 بسیاری از

‍ 🌀 فدراسیون‌ها و اتحادیه‌های فوتبال 32 تیمی که در جام جهانی روسیه حضور دارند، مجموعا 386 قرارداد اسپانسرشیپ بسته‌اند.

🌀 بسیاری از حامیان این فدراسیون‌ها، برندهایی هستند که از همان کشور می‌آیند و قراردادشان را از سال 2015 که مرحله انتخابی جام جهانی 2018 روسیه آغاز شد شروع کرده‌اند. به همین خاطر بسیاری از کمپانی‌ها در صورت عدم صعود تیم مورد حمایتشان به جام جهانی، شکست سختی می‌خورند.

🌀 یکی از بزرگ‌ترین رقابت‌های تجاری در جام جهانی، بین تولیدکننده‌های بزرگ تامین البسه و تجهیزات ورزشی است و در صدر آن، جنگ همیشگی بین آدیداس و نایک، دو غول آلمانی و امریکایی است.

🌀 لوگوی این ۲ برند، روی پیراهن ۲۲ تیم از ۳۲ تیم حاضر در جام جهانی (۶۹ درصد) است.

🌀 اگر آدیداس با حمایت از ۱۲ تیم بیش از هر رقیب دیگری بازتاب دارد، کوکالا با قرارداد با ۱۳ تیم حاضر در جام جهانی، بزرگ‌ترین حامی حاضر در جام به شمار می‌رود. یعنی حضور کوکاکولا در جام جهانی ۳ درصد بیش از آدیداس است. البته آدیداس حامی رده یک فیفا هم هست و برای همین بازتاب قابل توجهی در جام جهانی دارد.

🌀 از نام برندها که بگذریم و صنایع مختلف حامیان حاضر در جام جهانی مورد بررسی قرار بگیرد، مشخص می‌شود که ۲۳ زمینه مختلف در میان حامیان دیده می‌شود. بالاترین فعالیت هم مربوط است به کمپانی‌های تولید انواع نوشیدنی و همچنین خدمات مالی که با ۵۰ قرارداد حمایت (۱۳ درصد) در رتبه اول هستند.

🌀 ۱۶ فدراسیون هم بیش از یک حامی نوشیدنی دارند چون داشتن قرارداد همزمان با نوشیدنی‌های الکلی و غیر الکلی تضاد منافع به حساب نمی‌آید.

🌀 در بین ۵۰ قرارداد نوشیدنی که بسته شده، ۳۲ برند غیرالکلی و ۱۸ برند الکلی دیده می‌شود. ۱۷ برند از ۱۸ برند مذکور هم آبجو تولید می‌کنند. کوکالا، کارلسبرگ و پپسی نیز در رتبه‌های اول تا سوم قرار دارند.

🌀 ۲۷ فدراسیون از ۳۲ فدراسیون حاضر در روسیه با شرکت‌های خدمات مالی از قبیل بانک‌ها، بیمه و بازنشستگی و کارت‌های اعتباری قرارداد دارند.

🌀 آلیانتز، برند بیمه آلمانی تنها برندی است که حامی بیش از یک فدراسیون است (کلمبیا و پرتغال).

🌀 تحقیقات شرکت بین‌المللی زنیت نشان می‌دهد درآمد حاصله از قراردادهایی که در این گزارش نوشته شده به ۲٫۴ میلیارد دلار می‌رسد. جالب اینجاست که تخمین زده شده ۸۳۵ میلیون دلارِ آن از چین می‌آید. هرچند که خود چین نتوانست راهی جام جهانی شود.

🌀 از ماه مارس ۲۰۱۸ تا کنون، آرژانتین و پرتغال با ۴ قرارداد اسپانسرشیپ با برندهای چینی بسته‌اند که نشان می‌دهد این برندها چقدر اصرار داشتند در جام جهانی حضور داشته باشند. همه این قراردادها شامل استفاده از حقوق تصاویر بازیکنان دو تیم هم می‌شود. که طبیعتا هدف اصلی کریستیانو رونالدو و لیونس مسی است.

برای جزییات بیشتر از فعالیت‌های جذاب فدراسیون‌ها و حامیان، گزارش کامل بازار ورزش بخوانید:

🌐 http://bazarvarzesh.com/?p=2353

🔹اقتصاد در گذر زمان:
@m_ali_mokhtari