ضرایب «واقعی» دروس آزمون ارشد برق را در جدول فوق ملاحظه می‌کنید

ضرایب "واقعی" دروس آزمون ارشد برق را در جدول فوق ملاحظه می کنید. همانطور که در ذیل جدول نیز اشاره شده است، ملاک فعلی شما برای انتخاب و اولویت بندی دروس به منظور مطالعه در هر گرایش، باید بر اساس ضرایب جدول فوق، حجم درس مورد نظر، میزان علاقه، قدرت یادگیری و وجود منبع خوب در آن درس و همچنین درجه سختی سوالات کنکور در درس مورد نظر باشد.
به عنوان مثال فرض کنید شما در گرایش مخابرات میدان و موج، از بین دو درس ریاضی مهندسی و سیگنال، به هر دلیلی فقط قصد مطالعه یکی از آنها را داشته باشید. حال با توجه به اینکه ضریب ریاضی مهندسی در این گرایش، نصف ضریب درس سیگنال است و حجم درس سیگنال نیز کمتر از دو برابر درس ریاضی مهندسی است و با فرض اینکه درجه سختی سوالات هر دو درس در کنکور و همچنین میزان علاقه و استعداد شما در هر دو درس نیز یکسان باشد، اولویت با درس سیگنال خواهد بود.
به عنوان مثالی دیگر فرض کنید شخصی در گرایش الکترونیک، در انتخاب یک درس از بین سه درس دیجیتال، سیگنال و مغناطیس مردد باشد. با فرض اینکه علاقه و استعداد شخص در هر سه درس یکسان باشد و همچنین حجم سه درس نیز تفاوت زیادی نداشته باشند، اولویت با درس سیگنال خواهد بود، زیرا اولا دارای ضریب بالاتری نسبت به دیجیتال است، ثانیا درجه سختی سوالات آن کمتر از مغناطیس و تقریبا در حد دیجیتال است. توجه کنید که درس دیجیتال شامل هم مدار منطقی و هم برنامه نویسی وریلاگ می باشد.
‼️(هرچقدر سعی کردم مثالهایی بزنم که هم خوب و ملموس باشند و هم به درسی غیر از سیگنال برسم، نشد شاید. باور کنید! 😉)

🔴 توصیه کلی بنده این است که در هر گرایش، حداقل 6 ("مثلا" ریاضی مهندسی، معادلات، آمار، مدار، الکترونیک، سیگنال) و حداکثر 8 درس ("مثلا" ریاضی مهندسی، معادلات، آمار، مدار، الکترونیک، دیجیتال، سیگنال، مغناطیس) را با توجه به ملاکهایی که عرض کردم انتخاب کرده و مطالعه نمایید. دقت کنید که با توجه به اینکه یکی دو تا از ملاکهای اصلی بیان شده در بالا شخصی یا سلیقه ایست (میزان علاقه و قدرت یادگیری در درس مورد نظر و دسترسی داشتن به منبع مناسب)، بنابراین نمیتوان برای همه افراد به طور دقیق یک نسخه واحد ارائه کرد، بلکه نظر خودتان نیز باید دخالت داده شود.

ادامه دارد ...