۹- دانشجو احساساتش در درجه‌ی اول متوجه عدالت خواهی است

۹- دانشجو احساساتش در درجه ی اول متوجه عدالت خواهی است. آنچه بیش از همه چیز دانشجو را به خود متوجه می کند، عدالت خواهی است،دانشگاه ها،مسئولین و مراکز مربوطه باید این عدالتخواهی را در دانشجو تقویت و تحکیم کنند که قطعا این امر باعث تشویق دانشجو برای ابراز نظریه و بالا بردن روحیه همکاری توام با اعتماد میشود.

۱۰- بالا بردن روحیه نقد پذیری به طور فردی و همگانی با آموزش صحیح اساس راهکار های فوق تداوم و ثمر بخشیدن به نظریه ها و ایده ها است.چرا که انسان ابتدا با تشویق و تکرار و بررسی مکرر مسائل تشویق به جستجو و رسیدن به نتیجه مطلوب و عامه پسند در جامعه و محیط تحصیل میشود و ابدا بدون وجود هم اندیشی و نقد و موافقت و مخالفت،یک نظریه پخته و صحیح با هدف پیشرفت و توسعه چه در زمینه اجتماعی و چه سیاسی و فرهنگی و اقتصادی و....حاصل نمیشود.

۱۱- یک دانشجو زمانی موفق است که به تخصص لازم، مسئولیت‌پذیری، توان مدیریتی، تعهد و اخلاق حرفه‌ای دست یابد. برای رسیدن به موفقیت باید با برنامه و نظام‌مند و با تلاش بسیار حرکت و از فرصت‌ها به‌صورت بهینه استفاده کرد. دانشجویان از شکست نهراسند بلکه هر شکست را مقدمه پیروزی بدانند.

https://plus.google.com/102074129354713021145/posts/5HGSjqKmLfY?_utm_source=1-2-2