✳️☸ دسته‌ها و بازیگران چهارگانه جوامع. ✍ نقی آقالو..۲⃣بخش دوم: اقلیت هوشیار

✳️☸ دسته ها و بازیگران چهارگانه جوامع
✍ نقی آقالو

2⃣بخش دوم : اقلیت هوشیار
اقلیت هوشیار از جمله گروه های اصلی و نیرومند چهارگانه جوامع به شمار می رود.
اینان مسائل جامعه را با فراست و تدبیر و کنجکاوی تحلیل و با دقت به اخبار و برخی مطالب شبکه ها توجه می کنند، نشریات را می خوانند، در کنفرانس هاحاضر می شوند، اما خود را درگیر حاشیه ها نمی کنند.
وسائل ارتباط جمعی از جمله رادیو و تلویزیون، کمترین تاثیر را بر آنها دارد، زیرا دسته ای هستند صاحب رای و عقیده.
سیستم دلخواه خود را از طریق متاثر کردن " اکثریت خاموش" پیش می برند. هر رژیمی که اقلیت هوشیار جامعه را با خود همراه کند، عمر حاکمیت خود را پایدار کرده است.
روشنفکران فعال، جزو این دسته به شمار می روند، درحالیکه روشنفکران منزوی و منفی باف، بیشتر در گروه اقلیت خاموش قرار می گیرند.
بی جهت نیست که حکومت ها و قدرت های در سایه! روشنفکران را منزوی و منفعل می خواهند و می پسندند، چرا که از سوی اینگونه روشنفکران، خطری احساس نمی کنند.
اقلیت هوشیار به دلیل انزجار از کارهای عوامانه و عوام پسند نمی توانند، هوادار همیشگی رژیم ها باشند چه ، رژیم ها برای کنترل اکثریت خاموش، ناچار به اقدامات عوام پسندانه و بعضا عوام فریبانه بر می آیند.
نهضت ها ، انقلاب ها و جنبش ها وقتی بوجود می آیند که اقلیت هوشیار، طالب آن باشند و اگر حکومت یا رژیمی نتواند مانع تبدیل شدن این گروه به مخالفان خود شود، باید در سقوط خود، لحظه شماری کند.
جمله پایانی می تواند چنین باشد: اگر اکثریت خاموش ایران، اصلاح طلبان را به عنوان اقلیت هوشیار بنگرد، آنگاه این جناح می تواند در سپهر سیاسی کشور، کاری کند کارستان !
🔺باید توجه داشت که اقلیت هوشیار را نباید با گروه " اقلیت گرداننده" اشتباه گرفت.

#بازیگران_چهارگانه_جوامع #اقلیت_هوشیار
✅ #سیاست_شناسی
@politicology