⚛️✳️ معیارها و شاخص‌های بررسی رابطه‌ی آزادی و توسعه یافتگی

⚛️✳️ معیارها و شاخص های بررسی رابطه ی آزادی و توسعه یافتگی

👈با بررسی چه شاخص هایی می توان به وجود آزادی و ارتباط آن با توسعه یافتگی در یک جامعه پی برد؟

1️⃣ نخستین شاخص وجود آزادی در یك جامعه، این است که عموم مردم آن امید به زندگی داشته باشند . امید به زندگی بحث جدید و نوینی است در توسعه یافتگی ، جامعه توسعه یافته به زمان وآینده اهمیت می دهد.
جامعه توسعه یافته ، جامعه ای است که فرق ساعت هشت وهشت ویك دقیقه را می داند. زیرا میان این دو سنجش زمانی ، شصت ثانیه وجود دارد وبه اغراق در این شصت ثانیه اقیانوسی از فرصت ها ، اندیشه ها ؛ تلاش ها ، همت ها و دغدغه ها برای رشد وجود دارد.
در یك جامعه توسعه یافته زمان قداست دارد.

2️⃣ معیار دوم در حلقه پیچیده آزادی و توسعه یافتگی، این است که عموم مردم با سیستم دولتی و با نخبگان خود احساس راحتی کنند. و احساس راحتی مردم نسبت به دولت خود ، زمانی حادث می شود که اهداف و جهت گیری های یك جامعه در یك فرآیند پرمشقت فكری و اجتماعی عمومیت یابند و نهادینه شوند . احساس راحتی مردم زمانی پدید می آید که دولت مردم را بر کارگزاران خود اولویت دهد و برای قضاوت مردم ارزش قائل باشد.

3️⃣ سومین معیار در حلقه آزادی و توسعه یافتگی، این است که عموم مردم در یك جامعه، سطوح مختلف انتخاب را داشته باشند .

4️⃣ دولت نباید تنها شكل دهنده فرهنگ اجتماعی باشد. اگر تضارب آراء فراهم نیابد، انسانها قالبی بار می آیند.

5️⃣معیار پنجم در حلقه آزادی و توسعه یافتگی این است که اداره یك جامعه هدایت و نظارت بر یك جامعه از جانب نخبگان سیاسی مبتنی بر یك نگرش جامعه شناختی باشد.

6️⃣ ششمین معیار اصل پاسخگویی است. یعنی کارگزاران و مسئولان مطلع باشند واحساس مسئولیت نمایند و زمانی نسبت به عملكرد خود پاسخگو باشند.

7️⃣ شاخص آخر اصل تفكر استقراری است. فضای فرهنگی یك جامعه توسعه یافته این امكان را به شهروندان متمدن خود خواهد داد که نگرشها، رفتارها، تمایلات و دیدگاههای متفاوت و حتی متضاد را در خود جای دهد و آنها را به فال نیك گیرد.

#آزادی #شاخص_های_سنجش_آزادی
✅ #سیاست_شناسی
@politicology