🔴نئولیبرالیسم ما را با سرگرم کردن به «اقدامات فردی برای مقابله با تغییر اقلیم» فریب می‌دهد!

🔴نئولیبرالیسم ما را با سرگرم کردن به" اقدامات فردی برای مقابله با تغییر اقلیم " فریب می دهد!
@sahatzist
آیا تا به حال شده است که احساس کنید تفکیک زباله هایتان به خشک و تر و یا صرفه جویی مصرف آبتان در حمام در برابر آلودگی ها و تخریب ها و خشکسالی های بزرگی که در پیش است فایده ای ندارد؟

مارتین لوکاس، روزنامه نگار محیط زیستی نشریه گاردین نیز با شما موافق است! قسمت هایی از نوشته او را در زیر می خوانید.برای خواندن مطلب کامل تر از لینک انتهای پیام استفاده کنید.

✅آیا شما هیچ وقت به کسی توصیه می کنید که خانه در حال آتش گرفتن را تنها با حوله حمام خاموش کند؟ یا اینکه به یک مسابقه دوئل با تفنگ آب پاش برود؟!
بیشتر توصیه هایی که درباره تغییر اقلیم می شنویم چیزی بیشتر از توصیه های بالا نیست!
@sahatzist
✅من به تازگی ایمیلی دریافت کرده ام که در آن 30 راه برای زندگی سبز را پیشنهاد کرده بود. چیزهایی مثل بازیافت زباله ها ، صرفه جویی در مصرف آب ، استفاده کمتر از اتوموبیل و استفاده از پانل های خورشیدی، خرید کردن از محلی ها و بومی ها و ....
اخیرا هم تحقیقاتی منتشر شده که بهترین راه برای داشتن سبک زندگی محیط زیستی این است که من سوگند بخورم تا آخر عمر بچه دار نشوم!
@sahatzist
✅این توصیه های فراگیر فردی که آن ها را از شرکت های تبلیغاتی، در متن کتاب ها و از خلال کمپین های جریانات غالب محیط زیستی می شنویم به نظر آن قدر منطقی و طبیعی به نظر می رسند که کوچکترین تردیدی در درستی آن ها نمی توان داشت.
و البته فکر نمی کنم بهتر از این بشود بدترین راه برای مبارزه با فرآیندهای تخریب محیط زیست را برگزید!

✅هنگامی که ما سخت مشغول این سبز بازی های خودمان هستیم ، شرکت های بزرگ سوخت های فسیلی هم سخت مشغول به کار خودشان هستند.
فکر می کندی تجزیه و تحلیل انتشار کربن از سال 1988 چه چیزی به ما می گویند؟
صد کمپانی نفتی و مرتبط با دیگر سوخت های فسیلی به تنهایی مسئول 71 درصد انتشار گازهای گلخانه ای هستند . وقتی شما مشغول جداکردن زباله های تر و خشک هستید و به آن پانل های خورشیدی فکر می کنید آنها مشغول آتش زدن کره زمین هستند.
آزادی عمل این شرکت ها در آلوده کردن زمین در کنار تثبیت روزافزون واکنش های ضعیف فردی به اقدام آنان به هیچ وجه اتفاقی نیست. این ثمره یک جنگ ایدئولوژیک است که در 40 سال گذشته در جریان بوده است. مبارزه بر علیه تمام احتمالات شکل گرفتن خرکت های جمعی. و البته به صورت شرورآمیزی موفق!
@sahatzist
✅پروژه سیاسی نئولیبرالیسم که توسط تاچر و ریگان در دستورکار قرار گرفته شده است دو هدف اصلی را دنبال می کند. اول : برداشتن هرگونه مانعی که بخواهد در برابر توان غیرقابل توصیف قدرت خصوصی مقاومت کند و دوم تلاش برای مشروعیت عمومی بخشیدن به این قدرت خصوصی .
این سیاست ها اساسا نماد خصوصی سازی، مقررات زدایی، مالیات زدایی و بازار آزاد تجاری هستند .آزادی عمل شرکت های بزرگ باعث می شود تا آنها سودهای هنگفتی به چنگ آورند و در عین حال با زمین همچون محل تخلیه فاضلاب برخورد کنند.آن ها برای پیشبرد این سیاست از ابزار دولت استفاده می کنند تا "رفاه ما را تامین کنند"!
@sahatzist
✅نئولیبرالیسم هرچیزی را که بخواهد تبدیل به یک حرکت جمعی شود سرکوب می کند، او برای این کار از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.لابی گری و کمک های بزرگ به افراد و یا نهادها و خیریه ها، تضعیف دموکراسی، مانع تراشی در برابر اجرای سیاست های سبز از طریق تدام اعطای سوبسید به سوخت های فسیلی، و در نهایت تلاش مستمر برای در نطفه خفه کردن یکی از بزرگترین دشمنان خود یعنی اتحادیه ها و سندیکاهای کارگری از جمله مکانیسم های نئولیبرالیسم است.
@sahatzist
✅مطالعات نشان داده که افرادی که سرزمین های نئولیرال رشد می کنند واقعا فردگرایانه تر و مصرف کننده تر هستند. در ساختار فرهنگی که از ما می خواهد تا خود را یک "مصرف کننده " بدانیم و نه یک "شهروند"
@sahatzist
✅نئولیبرالیسم بر خلاف خلف صالحش یعنی سرمایه داری صنعتی از شما نمی خواهد که تنها به خاطر پیدا نکردن شغل خوب و زندگی موفق خود را سرزش کنید . او یک پله جلوتر از شما می خواهد به خاطر تخریب محیط زیست هم احساس گناه کنید! ادامه در لینک انتهای پیام.
برگ