‍ 🔴گایا و اداره انسانی. فیلم محیط زیستی:. The Humanity Bureau ۲۰۱۷ فیلم سینمایی اداره انسانی

‍ 🔴گایا و اداره انسانی
@sahatzist
معرفی فیلم محیط زیستی :
The Humanity Bureau 2017 فیلم سینمایی اداره انسانی

🔻مشکلات زیست محیطی چون گرمایش زمین در کنار رکود اقتصادی چنان بلایی بر سر بزرگترین اقتصاد جهان خواهند آورد که این کشور را مجبور به برپایی نوعی اردوگاه های مرگ برای جمعیت اضافه و غیر مولد خود خواهد کرد. گزینش جمعیت اضافی البته نیاز به دستگاه اداری عظیمی است که "اداره انسانی" نامیده می شود و کارمندان این اداره با تعقیب رفتار انسان ها در محل زندگی و کار خود و ارائه گزارشات منظم تعیین کننده "انسان های اضافی" خواهند بود. این اتفاق کی خواهد افتاد؟
سال بیست سی!
@sahatzist

🔻اداره انسانیت با بازی نیکلاس کیج محصول سال 2018 جزو فیلم هایی است که اگرچه "آخرالزمانی زیست محیطی" تلقی نمی شوند اما آینده ای تاریک را پیش بینی می کند.تغییر اقلیم، آب های آلوده و هوای سمی و کاهش مواد غذایی در کنار رکود شدیدی اقتصادی که به طعنه به سیاست های ترامپ نسبت داده می شود در حال بلعید آمریکای 2030 است.

🔻 نکته جالب این فیلم این است که بر خلاف سایر فیلم های آخرالزمانی زیست محیطی مثل 2012، پایان جهان را همراه با نابودی انسان در اثر باران های سیل آسا و یخبندان های سراسری و ...به تصویر نمی کشد. "اداره انسانیت" معتقد است که بشر احتمالا تا صدهاسال دیگر می تواند در این زمین زندگی کند اما کیفیت زندگی در زمین آن چنان پایین و زجرآور است که شاید عده ای مرگ را بر این زندگی ترجیح دهند. این فیلم به نوعی برداشتی آزاد از فرضیه گایا است.
@sahatzist
🔻جیمز لاولاک دانشمند و مخترع انگلیسی فرضیه گایارا در دهه هفتاد مطرح کرد. او معتقد بود زمین طوری رفتار می کند که انگار یک "ابرارگانیسم " است. تمامی موجودات زنده و فرآیندهای طبیعی دخالت می کنند تا نوعی تعادل زمینی در نتیجه نظام" خودتنظیمی" ایجاد کنند که شرایط حیات را پس از آغاز زندگی تا کنون حفظ کرده ایست. این سیستم دارای خاصیت ارتجاع پذیری فوق العاده ای است و می تواند پذیرای تغییرات و خطرهای زیست محیطی بسیار گسترده باشد. اما به موازات اینکه زیست کره خود را با چنین تغییراتی انطباق می دهد شرایط کره زمین برای برخی از گونه ها از جمله انسان ها ممکن است تحمل ناپذیر شود.راب کینگ در فیلم خود نشان می دهد که چه گونه تعادل جدید زمین زندگی را برای انسان ها سخت تر کرده و تغییرات اقلیمی چه ساختارها و نظام های جدید و غیر قابل تصوری را بر انسان تحمیل خواهد کرد.

🔻در نهایت اینکه اگر روزی بزرگترین اقتصادهای جهان با دارا بودن بالاترین ذخائر آب شیرین و ساختارهای کارآمد اداری، در آینده ای نه چندان دور به چنین فلاکتی دچار شوند، چه بر سر کشورهای در حال توسعه با فسادهای عمیق اداری و ناکارآمدی های زنجیره ای و ساختارهای سیاسی نیمه صلب خواهد آمد؟

ایمان معمار
@sahatzist
ساحت زیست