🔴🔴🔴کاندیداهای محترم قبل از دادن وعده‌های کیلویی اشتغال به خصوص در بخش کشاورزی لطفا این مطلب روزنامه آلمانی برلینر سایتونگ را بخوان

🔴🔴🔴کاندیداهای محترم قبل از دادن وعده های کیلویی اشتغال به خصوص در بخش کشاورزی لطفا این مطلب روزنامه آلمانی برلینر سایتونگ را بخوانند.
@sahatzist
روزنامه آلمانی: کشوری درحال خشک شدن، ایران آب زیادی مصرف می کند

🌑به گزارش ایرنا، در گزارش روز سه شنبه این روزنامه آمده است: بیش از 10 هزار کشاورز در ایران نگران آینده خود هستند. دراستان کرمان بیش از یک سوم از مزارع پسته از دست رفته اند. این تهدید وجود دارد که بیشتر نواحی ایران به مناطقی کویری و غیرقابل سکونت تبدیل شوند و این موضوع به دلیل این است که در ایران مدت طولانی است که مردم مطابق شرایط زیست محیطی خود زندگی نمی کنند.
@sahatzist
🌑با مصرف و بی ملاحظه ی سالانه 100 میلیارد مکعب آب، ایران به نابودی نزدیک و نزدیک تر می شود.
سازمان ملل توصیه می کند که تنها 20 درصد از آب تجدیدپذیر را کشورها استفاده کنند، اما خط قرمز روی 40 درصد قرار دارد. 60 درصد استفاده به معنی استرس آبی و80درصد به معنی بحران آب است.
اما ایران 110درصد از این میزان را استفاده می کند و این سه برابر بیشتر از حدی تعیین شده است . این یعنی بهره کشی که برای آن درهیچ یک از طبقه بندی های بین المللی طبقه ای وجود ندارد.
@sahatzist
🌑سیستم تصفیه آب ناشناخته است
این فاجعه دلایل زیادی دارد. یکی از دلایل آن به گفته حسین خانی کارشناس گیاه شناسی ازدیاد سدها است. در اواخر سال 1979 تنها 18 سد در ایران وجود داشت اما حالا به 647 سد رسیده است.
680 سد دیگر نیز در ایران در حال ساخت و یا برنامه ریزی هستند. هر رودخانه در ایران به طور مداوم تبدیل به سد شده است. پارک ها و درختان خیابانی در تهران با حوض مصنوعی آبیاری می شوند. او می گوید ایران کشوری بدون آب جاری است. علاوه بر این در سطح کشور بیش از 780 هزار حلقه چاه آب وجود دارد که ذخایر زیرزمینی را تخلیه می کنند. بیش از نیمی از چاههاغیرقانونی هستند.
با وجود اینکه ایران دیگر از پس شیرهای آب باز خانگی و آب های جاری و باغ های دلپذیر برنمی آید، اما اینها هنوز از اجزای تصویر ایران به شمار می روند.
90 درصد آب صرف کشاورزی می شود 10 درصد صرف آشامیدن و صنعت.علاوه بر این جمعیت از سال 1979 از 30 میلیون به 80 میلیون نفر رسیده است و تولیدات کشاورزی نیز 4 برابر شدند.
@sahatzist
🌑اسراف درایران نجومی است و این به این خاطر است که بهای آب در ایران اندک است. مصرف فردی آب در ایران 2 برابر میانگین جهانی است.بیشتر مزارع با کانال های باز تامین می شوند و هیچ جا تصفیه آب وجود ندارد که بتوانند فاضلاب را مجددا به آب آشامیدنی تبدیل کنند.
به خاطر تغییرات آب و هوایی میانگین دمای هوای ایران 1.5 تا 2 درجه سلسیوس افزایش داشته است و این میزان نیز دو برابر سریع تر از میانگین جهانی است. علاوه بر این میزان بارندگی سالانه نیز 20 درصد کاهش یافته است. مابقی را ملت تحت فشار از نظر شرایط زیست محیطی به گردن تحریم های بین المللی انداخته است.
درمناطق شرقی، جنوبی ومرکزی ایران شرایط به مراتب بدتراست دراین مناطق آب مزه نمکی دارد و دریاچه ها و سبزه زارها خشک شده اند و در رودخانه ها نیز دیگر آب جاری وجود ندارد. سطح زمین تا کیلومترها شکننده شده و توفان های شن هر بار شدیدتر از قبل رخ می دهند. یک مثال جنجالی دریاچه ارومیه ویران شده در شمال غرب ایران است.
حسین خانی درجدیدترین کتاب خود تصویری از دریاچه خشک شده بختگان دراستان فارس را منتشرکرده است. در انجا در عرض 30 دقیقه توفان شن رخ داد که دیگر دست ها هم دیده نمی شد.
محل های گردشگری و توریستی در دو تا از بزرگترین آب های داخلی سابق دیگر وجود ندارند.بهشت پرنده مهاجر در نزدیکی شهر شیراز تبدیل به زمینی سفید و نمکی محاصره با کوه های قهوه ای رنگ شده است.

@sahatzist
تصویر مربوط به کمپین ما صدای بختگان هستیم می باشد . این گروه با خلق اشکالی هندسی در کف دریاچه سعی در جلب توجه مردم به خشک شدن این دریاچه زیبا دارند.
http://uupload.ir/files/84wp_ساحت_زیست.jpg