🔴🔴آیا اعتراضات کارگری و جنبش‌های حقوق کارگران یک موضوع محیط زیستی است؟

🔴🔴آیا اعتراضات کارگری و جنبش های حقوق کارگران یک موضوع محیط زیستی است؟
@sahatzist
🔵نشریه گاردین در حاشیه آنچه "جنجال برانگیزترین پرونده کارگری قرن" خوانده می شود گزارش مفصلی درباره اعتراضات اتحادیه های کارگری و تاثیر آن ها بر اوضاع محیط زیست تهیه کرده است.

🔵جدا از این که این پرونده شامل چه دعاوی ای هست، نکته مهم و بسیار جالب این گزارش درباره اهداف بیلیونرهای پشت این پرونده برای تضعیف اتحادیه های عمومی کارگری است . بنا به ادعای این گزارش ساده انگارانه است اگر فکر کنیم کاهش قدرت مجامع صنفی صرفا برای سود بیشتر سرمایه داران است. استثمار و بالابردن حداکثر سود تنها یکی از اهداف سرمایه داری است. از نظر گاردین آنچه مهم تر از افزایش سود کارخانه داران و سهام داران عمده از قبل سرکوب اتحادیه های کارگری قلمداد میشود، مبارزات مدنی اتحادیه های قوی در حوزه هایی غیر از وظایف اصلی آنان است. بنا به ادعای گاردین تجربه تاریخی نشان داده هر گاه جنبش های مترقی و اتحادیه های صنفی که عموما که توسط کارگران حمایت می شوند قوی شده اند شروع به حمایت از مباحثی همچون تغییر اقلیم و محیط زیست گرایی و حقوق مدنی کرده اند. با حمله به اتحادیه های کارگری، سرمایه داران و حکومت های حامی آنان در حقیقت به حمله پیشگیرانه برای مطرح نشده چنین مباحثی نیز دست زده اند.
@sahatzist
🔵در حقیقت از انجا که اتحادیه ها عامل پیوند بین توده های مردم و تجمیع کننده قدرت های فردی هستند هرگونه افزایش قدرت های آنان به منزله کاهش تمامی اعمالی است که عام المنفعه و در جهت خیر عمومی نمی باشند.

🔴🔴🔴به نظر می رسد سرکوب شدید هرگونه اعتراض کارگری در ایران نیز نمی تواند صرفا در جهت منافع ریالی مستقیم سرمایه داران عموما رانتی پشت آنان تلقی شود و باید دید همانند گزارش گاردین چه اهداف مهم تر اما غیر مستقیمی از این رفتار وجود دارد.

متن گزارش گاردین را می توانید از لینک زیر بخوانید.
@sahatzist
ساحت زیست
https://www.theguardian.com/commentisfree/2018/mar/02/public-unions-progressive-movement-janus?CMP=twt_a-environment_b-gdneco