❇️ منشور تازه‌ی سازمان ملل برای اقدامات آب و هوایی صنعت مُد

❇️ منشور تازه‌ی سازمان ملل برای اقدامات آب و هوایی صنعت مُد

@sahatzist

🔹 چند روز پیش در اجلاس کاتوویچ، سازمان ملل متّحد «منشور صنایع مُد برای اقدامات آب و هوایی» را برای نخستین بار به‌طور عمومی به جامعه‌ی جهانی ارائه کرد. این منشور نشان‌دهنده‌ی نقطه عطفی برای تغییرات آب و هوایی است، چرا که صنعت نساجی دوّمین آلاینده‌ی بزرگ جهان - درست بعد از صنعت نفت - و در حال حاضر مسئول 8 درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای در جهان است. / 🔻منبع: Relocate Magazine
@sahatzist

🖋 لئونی باری/ 18 دسامبر 2018

🔹 43 برند مشهور، خرده‌فروشان و تهیه‌کنندگان صنعت مُد؛ از جمله «آدیداس»، «باربری»، «گپ»، گروه H&M، ایندیتکس، کِرینگ، لِوی استراس و شرکا، و PHV Corp، از منشور تازه‌ی سازمان ملل در زمینه صنعت مُد در راستای اقدامات آب و هوایی، با هدف اوّلیه‌ی کاهش 30 درصدی مجموع انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال 2030، حمایت کردند.

🔹با این وجود، شرکت‌های بزرگ تولید پوشاک و کفش، طبق گزارش معیار جدیدی که اقدامات لازم برای رسیدگی به کار اجباری را می‌سنجد، به دلیل عدم رسیدگی به موضوع استثمار کارگران در زنجیره‌ی تأمین خود، مورد انتقاد قرار گرفتند. و برندهای پوشاک بریتانیایی و خرده‌فروشانی مثل Asos، Boohoo و Missguided از مواجهه با چالش‌هایی که در مسیر تلاش برای پایدارتر شدن دارند سخن گفتند. چالش‌هایی نظیر کمبود الیاف بازیافتیِ در دسترسی که آن‌ها بتوانند در مجموعه‌هایشان به کار ببرند.

🔹 ولی شرکت ژاپنی «فَست ریتایلینگ»، فهرستی از کارخانجات اصلی تولید پارچه‌های مورد استفاده در برند لباس‌های راحتی‌شان با نام Uniqlo را به عنوان پیشنهادی برای شفافیت و تلاش در مسیر پایداری در زنجیره‌ی تولیدشان منتشر کرد.
@sahatzist

🔹طبق یک تحلیل منتشر شده در پایگاه اینترنتی JUST Style، در حالی‌که به نظر می‌رسد اختلافات بر سر ممنوعیت صادرات لباس‌های دست دوم از ایالات متحده تا شرق افریقا پایان یافته، برخی مباحث بنیادی همچنان برجاست که این موضوع، عوامل پیچیده‌ی اقتصادی، اجتماعی، حقوقی و سیاسی مرتبط به تجارت لباس‌های دست دوم و پرسش‌هایی پیرامون اثربخشی برنامه‌های ترجیحی نظیر AGOA به عنوان ابزاری برای توسعه اقتصادی را برمی‌انگیزد و تنها با چند کلمه از توییترِ پرزیدنت ترامپ، بازارهای جهانی شروع به سقوط می‌کنند. ابراز عشق او به فصل کریسمس، عشق او به Brexit (خروج بریانیا از اتحادیه اروپا)، عشق او به پودینگ فنجانی... به قول «ریک هِفِنبین»، رئیس و مدیرعامل پوشاک امریکن و کفش اسوسیشن (AAFA) هیچ عجیب نیست که او برای شرح دیدگاهش نسبت به تجارت، به آهنگِ «من یک گرازماهی‌ام (I am the Walrus)» از گروه بیتلز متوسّل شود.
@sahatzist

🔹تصمیم‌گیری درمورد انتخاب منبع، به دامنه‌ی وسیعی از عوامل هزینه‌ای و غیرهزینه‌ای، و مناطق مختلفی که استعدادهای متفاوتی در تهیه‌ی لباس دارند بستگی دارد./ 🔻منبع: Just-Style

yon.ir/lIeUn